Rakenna Inhimillisesti tehokas työviikko

Kouluttajana toimii  Outi Ikonen

Tehokkuuden aikakaudella se tärkein, eli ihminen, unohtuu herkästi. Miten rakennat inhimillisesti tehokkaan työviikon, ja löydät entistä palkitsevamman tavan tehdä työtäsi. Koko kuvaus

Kokonaispituus

23 min

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Voimme olla työssämme hyvin tehokkaita, mutta olemmeko inhimillisesti tehokkaita? Etä- ja hybridityön Teams/Zoom -palaveriputket ovat nostaneet tehokkuuden kysymykset entistäkin enemmän esille. Minkälainen työn tekemisen tapa on kestävää ja pitkäjänteisesti tuottavaa? 

Kun työskentelemme inhimillisesti tehokkaasti, saamme aikaan, saavutamme tavoitteitamme - mutta kestävällä tavalla ja inhimilliset tarpeemme huomioon ottamalla.  

Inhimillisesti tehokas -työviikko koulutuksessa…  

  • Löydetään keinoja hallinnan kokemuksen vahvistamiseen 
  • Tutustutaan merkitykselliseen ja palkitsevaan tapaan tehdä töitä 
  • Opitaan, kuinka otetaan inhimilliset tarpeet huomioon   

Koulutus sopii kaikille asiantuntijatyötä tekeville ja johtaville.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Outi Ikonen

Johtava organisaatiopsykologi, Terveystalo

Outilla on vahva liiketoiminnan ja talouden asiantuntijuus. Hänen eritysosaamistaan on organisaatioiden rakenteiden ja prosessien parantaminen sekä johdon osaamisen kehittäminen. Outi on työskennellyt myös talousjohdon asiantuntijatehtävissä. Outin tavoitteena on yhdistää inhimillisyys ja tehokkuus, jotta sekä ihmiset että liiketoiminta voivat hyvin. Erityisenä kiinnostuksen kohteena hänellä on luottamuksen vahvistaminen organisaatioissa.  

Koulutuksen arviot

83 %

24 tyytyväisyys
8x
12x
4x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Merja L.

Kiinnostava js selkeä


Rickard P.

Hyvä ja ytimekäs


Juha A.

👍

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.