Rajat ylittävä sopiminen – vältä sudenkuopat!

Saatavana myös pelkkänä äänenä

Mitä opit tässä koulutuksessa

Tulee kuulemaan kansainvälisten liikesopimusten erityiskysymyksistä ja opi tunnistamaan oleellisimmat sopimuskohdat!

Opi seuraavia taitoja

Liike-elämän sopimuksilla on usein kansainvälinen ulottuvuus: Yritys ostaa jotain ulkomaiselta sopimuskumppanilta tai toimittaa jotain ulkomaiselle sopimuskumppanille. Rajat ylittävät sopimukset voivat olla mitä moninaisempia ja niihin liittyy erityiskysymyksiä, jotka on syytä tunnistaa jo sopimusta tehtäessä. Tässä koulutuksessa saat tiiviin mutta kattavan tietopaketin asioista, joihin rajat ylittävässä sopimisessa kannattaa kiinnittää huomiota.  

Koulutuksen jälkeen osaat tunnistaa vaaranpaikat ja osaat varautua niihin joko itse tai ainakin tunnistaa, milloin kannattaa pyytää apua sopimuksiin erikoistuneelta juristilta. Koulutuksen aihe on tärkeä, jotta yrityksesi sopimusriskit pysyisivät hallinnassa. Koulutus sopii kaikille liike-elämän sopimuksia tekeville, erityisesti niille, joiden työhön liittyy kansainvälinen ulottuma. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Tapio Rantala

Tapio Rantala

Asianajaja, varatuomari, osakas, Asianajotoimisto Lindfors & Co Oy

Asianajaja, varatuomari Tapio Rantala toimii osakkaana helsinkiläisessä Asianajotoimisto Lindfors & Co Oy:ssä. Tapio on erikoistunut yritysten lakiasioihin. Hänellä on lue lisääpitkä ja monipuolinen kokemus sekä kotimaisten että kansainvälisten sopimusten laatimisesta ja neuvottelemisesta, sopimuksiin liittyvien erimielisyyksien ratkaisemisesta, ohjeiden, käytäntöjen ja mallien laatimisesta sekä sopimuksiin liittyvästä kouluttamisesta. Asianajajauransa lisäksi Tapio on työskennellyt lähes kymmenen vuoden ajan inhouse-juristina suuressa finanssialan yrityksessä, jossa hän toimi muun muassa sopimustiimin vetäjänä ja konsernin lakiasiat -yksikön päällikkönä. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Tapio Rantala

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
8
Koulutuksen kokonaiskesto:
57 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö