Rahanpesulain velvoitteet käytännössä

Kouluttajana toimii  Tatu Kulmala

Ymmärrätkö rahanpesulain vaatimukset käytännössä? Entä tiedätkö ketä ne koskevat tai mitä ne edellyttävät yritystoiminnalta ja sen prosesseilta?

Kokonaispituus

43 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Koulutus on tiivis tietoisku siitä, mitä rahanpesulain velvoitteet konkreettisesti tarkoittavat ja mitä ne edellyttävät niiltä toimijoilta, joita laki koskee. Koulutus antaa hyvän kuvan siitä, mitä yrityksen pitää käytännön tasolla tehdä ja mihin toimenpiteisiin ryhtyä lain vaatimusten täyttämiseksi asiakassuhteissaan. 

Rahanpesulain osin vaikeatulkintaiset säännökset on esityksessä avattu selkokielisesti ja esityksestä saat käytännönläheisesti tiedon, millä toimenpiteillä lain velvoitteet voi täyttää ja mitkä ovat alalla hyväksi havaittuja toimintamalleja viranomaisten ohjeistuksen puitteissa.  

Kohderyhmä on mm. seuraavien toimialojen asiantuntijat: pankki- ja sijoitustoiminta, kiinteistönvälitys, perintä, kirjanpito, tilintarkastus sekä oikeudellisten palveluiden tarjoaminen. Ja erityisesti asiakastyötätekevät henkilöt ja ne jotka voivat toiminnassaan tunnistaa rahanpesuun ja terrorismiin liittyviä riskejä. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Tatu Kulmala

Partner, DOKS® - Suomen Tunnistetieto Oy

Olen yksi DOKS®-palvelun perustajista ja toimin päivittäisessä työssäni monipuolisesti tuotekehityksen, rahanpesuregulaation ja ohjeistusten sekä myös asiakkaidemme konkreettisten tarpeiden ratkaisemisen tehtävissä. Taustaltani olen juristi ja toiminut pitkään teknologiaan ja IT-sovelluksiin liittyvien kysymysten parissa. Innostun nimenomaan ratkaisujen etsimisestä ja löytämisestä ja sitä kautta asiakkaiden auttamisesta. 

Koulutuksen arviot

80 %

1 tyytyväisyys
0x
1x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.