Puheeksi ottaminen ja työkyky

Mitä opit tässä koulutuksessa

Tiedätkö miten työkykyyn liittyvissä tilanteissa tulisi toimia? Entä millä konkreettisilla keinoilla näissä tilanteissa päästään eteenpäin?

Esihenkilöt ja organisaatiot kamppailevat jaksamiseen liittyvien kysymysten kanssa. Mitä aikaisemmin tilanteisiin päästään kiinni, sen helpompaa ja kustannustehokkaampaa se on. Tästä kiistattomasta tosiasiasta huolimatta puuttuminen ja puheeksiottaminen koetaan vaikeaksi. Mitä sanoa tiimiläiselle, kun joko työssä tai voinnissa havaitaan ongelmia? 

Valmennuksessa käydään läpi työnantajan ja esihenkilön toimintavelvollisuuksia, joiden päälle rakennetaan konkreettisia keinoja ja tapoja, joilla etenkin työkykyyn liittyvissä tilanteissa päästään eteenpäin. Valmennuksessa käsitellään myös erilaisia työn tuunauksen tapoja ja niihin liittyviä reunaehtoja. Osallistuja saa työkaluja, joiden avulla työkyvyttömyystapausten riskiä pyritään pienentämään varhaisen puheeksioton keinoin ennen tilanteiden eskaloitumista. 

Tämän koulutuksen jälkeen… 

  • Tiedät konkreettisia keinoja, joilla työkykyyn liittyvissä tilanteissa päästään eteenpäin 
  • Tunnistat työn tuunauksen tapoja ja niiden reunaehtoja 
  • Osaat tarttua riskeihin, varhaisessa vaiheessa  

Koulutus sopii erityisesti esihenkilöille ja muille henkilöstöasioiden kanssa työskenteleville asiantuntijoille.  

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Anna Lohman

Anna Lohman

Organisaatiopsykologi, laillistettu psykologi PsM, Ekonomi KTM, Organisaatiokonsultti FINOD, Työnohjaaja STOry

Kouluttajana toimii työpsykologi PsM, ekonomi KTM, työnohjaaja STOry ja organisaatiokonsultti FINOD Anna Lohman, joka on erikoistunut työelämän psykologisiin ilmiöihin. lue lisääAnna auttaa työkseen työntekijöitä, työyhteisöjä, esihenkilöitä ja johtoa tekemään työtä helpommin ja tehokkaammin. Organisaatiopsykologian rautaiseksi asiantuntijaksi luonnehdittu Anna tunnetaan kouluttajana hänen lämpimästä, ihmisläheisestä ja selkeästä tavastaan käsitellä työelämän psykologisia kysymyksiä. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Anna Lohman
Maria ”Maisa” Setälä

Maria ”Maisa” Setälä

Oikeustieteen maisteri, Tradenomi (johtaminen ja organisaatiot)

Maisa on työsuhdejuridiikkaan erikoistunut HR- ja palkitsemisen ammattilainen ja kokenut valmentaja. Kokonaispalkitseminen, toisten arvostaminen, hyvä johtajuus ja niitä tukevat lue lisäämietityt henkilöstökäytännöt voittavat Maisan mielestä mennen tullen tehokkuudessaan lait ja asetukset – silti molempia tarvitaan. Valmentajana Maisa on saanut kiitosta isojen asiakokonaisuuksien ymmärrettäviksi ja ihmislähtöiseksi tekemisestä, sekä rautaisesta osaamisestaan ja innostavasta esiintymistavastaan. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Maria ”Maisa” Setälä

Koulutuksen arviot

80 %

4 tyytyväisyys
1x
2x
1x
0x
0x

Kirsi M.

Kivasti rakennettu koulutus kahden ihmisen välillä!

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
52 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö