Psykologiset perustarpeet työhyvinvoinnin tukena

Kouluttajana toimii  Tanja Lappi

Ymmärrä psykologiset perustarpeet työhyvinvoinnin tukena ja luo koulutuksen avulla työelämääsi parhaat työhyvinvoinnin käytännöt!

Kokonaispituus

34 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Uusi arki etätöineen on osalle meistä työelämän paras innovaatio, toisille se taas on arjen kaaosta lisäävä tekijä. Ja osalle meistä etätyö ei ole ollut missään vaiheessa mahdollista. Nämä työntekijät ovat joutuneet miettimään aivan uudella omaa ja muiden työturvallisuutta ja -terveyttä.

Meistä jokaisen työhyvinvointia/työkykyä haastetaan kovaa. Ja samaan aikaan haastamisen rinnalla on aivan huikeita uusia mahdollisuuksia tehdä työtä ajasta ja paikasta vapaana. Miten me voimme pitää päämme pinnalla arjen haasteiden ja mahdollisuuksien keskellä? Tämä koulutussisältö antaa neljä eri näkökulmaa, jotka ymmärtämällä ja joita vahvistamalla jokainen koulutuksen katsoja voi tuunata omaan (työ)elämäänsä lisää hyvinvointia, merkityksellisyyttä ja motivaatiota. 

Koulutus on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa kehittää omaa työhyvinvointiaan psykologisen tutkimuksen ja työterveyspsykologin opeilla. Vaikka kouluttaja on erikoistunut ajatustyöhön ja -työläisiin, soveltuu sisältö ihan kaikkeen työelämään. Koulutuksessa ei jaeta vinkkilistoja stressinhallinnasta, vaan annetaan viitekehys, jonka avulla jokainen voi luoda omaan (työ)elämäänsä omat parhaat käytännöt.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Tanja Lappi

Työuupumusaktivisti, työterveyspsykologi, työkykyjohtamisen asiantuntija

Tanja Lappi on ajatustyöhön, -työntekijöihin ja -yrityksiin erikoistunut työterveyspsykologi ja yritysjohdon luottovalmentaja jaksamisen ja työkykyjohtamisen asioissa. Tanja on kohdannut työurallaan satoja työuupuneita, sparrannut esihenkilöitä ja johtoa lukuisissa eri organisaatiossa. Tanjan unelma on, että työuupumuksesta voitaisiin tulevaisuudessa puhua menneessä aikamuodossa. 

Tanja haluaa laittaa itsensä likoon, hänellä on ratkaisukeskeinen, positiivinen asenne elämään ja aina pieni pilke silmäkulmassaan. Hänen kokemuksensa sekä yritysmaailmasta, kasvuyrittäjyydestä (yksi Heltin perustajista) että työterveyspsykologin yksilötyöstä on ainutlaatuinen yhdistelmä liiketaloutta, psykologiaa ja johtamista. 

Koulutuksen arviot

85 %

15 tyytyväisyys
6x
7x
2x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.