Psykologiset perustarpeet työhyvinvoinnin tukena

Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
34 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Ymmärrä psykologiset perustarpeet työhyvinvoinnin tukena ja luo koulutuksen avulla työelämääsi parhaat työhyvinvoinnin käytännöt!

Opi seuraavia taitoja

Uusi arki etätöineen on osalle meistä työelämän paras innovaatio, toisille se taas on arjen kaaosta lisäävä tekijä. Ja osalle meistä etätyö ei ole ollut missään vaiheessa mahdollista. Nämä työntekijät ovat joutuneet miettimään aivan uudella omaa ja muiden työturvallisuutta ja -terveyttä.

Meistä jokaisen työhyvinvointia/työkykyä haastetaan kovaa. Ja samaan aikaan haastamisen rinnalla on aivan huikeita uusia mahdollisuuksia tehdä työtä ajasta ja paikasta vapaana. Miten me voimme pitää päämme pinnalla arjen haasteiden ja mahdollisuuksien keskellä? Tämä koulutussisältö antaa neljä eri näkökulmaa, jotka ymmärtämällä ja joita vahvistamalla jokainen koulutuksen katsoja voi tuunata omaan (työ)elämäänsä lisää hyvinvointia, merkityksellisyyttä ja motivaatiota. 

Koulutus on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa kehittää omaa työhyvinvointiaan psykologisen tutkimuksen ja työterveyspsykologin opeilla. Vaikka kouluttaja on erikoistunut ajatustyöhön ja -työläisiin, soveltuu sisältö ihan kaikkeen työelämään. Koulutuksessa ei jaeta vinkkilistoja stressinhallinnasta, vaan annetaan viitekehys, jonka avulla jokainen voi luoda omaan (työ)elämäänsä omat parhaat käytännöt.  

Koulutuksen sisältö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Tanja Lappi

Tanja Lappi

Työuupumusaktivisti, työterveyspsykologi, työkykyjohtamisen asiantuntija

Tanja Lappi on ajatustyöhön, -työntekijöihin ja -yrityksiin erikoistunut työterveyspsykologi ja yritysjohdon luottovalmentaja jaksamisen ja työkykyjohtamisen asioissa. lue lisääTanja on kohdannut työurallaan satoja työuupuneita, sparrannut esihenkilöitä ja johtoa lukuisissa eri organisaatiossa. Tanjan unelma on, että työuupumuksesta voitaisiin tulevaisuudessa puhua menneessä aikamuodossa.  Tanja haluaa laittaa itsensä likoon, hänellä on ratkaisukeskeinen, positiivinen asenne elämään ja aina pieni pilke silmäkulmassaan. Hänen kokemuksensa sekä yritysmaailmasta, kasvuyrittäjyydestä (yksi Heltin perustajista) että työterveyspsykologin yksilötyöstä on ainutlaatuinen yhdistelmä liiketaloutta, psykologiaa ja johtamista. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Tanja Lappi

Koulutuksen arviot

87 %

9 tyytyväisyys
4x
4x
1x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.