Projektitiimin sitouttaminen ja motivointi

Kouluttajana toimii  Mika Purola

Sopii kuunteluun

Miten motivoidaan ja sitoutetaan projektiin? Miten vältetään tilanne, jossa projektiin kuuluu henkilöitä, jotka eivät tiedä miten päätyivät palaveriin? Koko kuvaus

Kokonaispituus

22 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Projektijohtajalla on monta lankaa käsissään, ja yksi tärkeimmistä on muiden tiimin jäsenten sitouttaminen. Miten varmistat, että tiimisi sitoutuu ja deadlinet eivät pauku?  

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät: 

  • Mitä konkreettisia tekoja voit tehdä sitouttamisen eteen 
  • Minkä kokoista tiimiä lähdet rakentamaan  
  • Miten varmistat, ettet ole yksin vastuussa tiimin yhteishengestä 

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat johtaa projektitiimiään ensiluokkaisesti, ja varmistaa projektin toteutumisen ajallaan ja hyvällä fiiliksellä. Erityisesti projektipäälliköt, ja projektityöntekijät hyötyvät tästä koulutuksesta.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Mika Purola

Senior Coach, Adapro

Mika Purola on projektijohtamisen asiantuntija, jonka tausta on kuluttajaelektroniikkateollisuuden HR- ja HRD-projektijohtotehtävissä. Mika on kerryttänyt ammattitaitoa kouluttamisesta kymmeniä vuosia, ja hän on kokenut kouluttaja, joka tietää kuinka ottaa nopeasti haltuun olosuhteiden lisäksi yleisön. 

Koulutuksen arviot

93 %

3 tyytyväisyys
2x
1x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.