Projektitiimin sitouttaminen ja motivointi

Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
22 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten motivoidaan ja sitoutetaan projektiin? Miten vältetään tilanne, jossa projektiin kuuluu henkilöitä, jotka eivät tiedä miten päätyivät palaveriin?

Projektijohtajalla on monta lankaa käsissään, ja yksi tärkeimmistä on muiden tiimin jäsenten sitouttaminen. Miten varmistat, että tiimisi sitoutuu ja deadlinet eivät pauku?  

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät: 

  • Mitä konkreettisia tekoja voit tehdä sitouttamisen eteen 
  • Minkä kokoista tiimiä lähdet rakentamaan  
  • Miten varmistat, ettet ole yksin vastuussa tiimin yhteishengestä 

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat johtaa projektitiimiään ensiluokkaisesti, ja varmistaa projektin toteutumisen ajallaan ja hyvällä fiiliksellä. Erityisesti projektipäälliköt, ja projektityöntekijät hyötyvät tästä koulutuksesta.  

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Mika Purola

Mika Purola

Senior Coach, Adapro

Mika Purola on projektijohtamisen asiantuntija, jonka tausta on kuluttajaelektroniikkateollisuuden HR- ja HRD-projektijohtotehtävissä. Mika on kerryttänyt lue lisääammattitaitoa kouluttamisesta kymmeniä vuosia, ja hän on kokenut kouluttaja, joka tietää kuinka ottaa nopeasti haltuun olosuhteiden lisäksi yleisön. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Mika Purola

Koulutuksen arviot

93 %

3 tyytyväisyys
2x
1x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.