Projektisopimusten keskeiset sopimusehdot

Kouluttajana toimii  Kaisa Fahllund

Miksi projektisopimukset voivat olla mutkikkaita ja hankalia? Mitkä ovat projektisopimusten keskeisimmät ehdot ja mihin seikkoihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota? Koko kuvaus

Kokonaispituus

1:20 h

Oppituntien lukumäärä

8

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Projektisopimukset ovat luonteeltaan mutkikkaampia kuin irtaimen tavaran kauppasopimukset tai palvelusopimukset. Ne ovat haastavia laatia ja neuvotella, mutta käytännössä monien ammattien edustajat joutuvat niitä ainakin kommentoimaan ja neuvottelemaan.  

Tässä koulutuksessa käydään läpi esimerkkien valossa kaikkein olennaisimpia projektisopimusten ehtoja. Koulutuksen jälkeen tiedät, mihin ehtoihin ainakin pitää kiinnittää erityistä huomiota, kun saat projektisopimuksen eteesi.  

Koulutus sopii myyjille, ostajille sekä myös IT-ammattilaisille, jotka työssään pääsevät tekemisiin projektisopimusten kanssa. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Kaisa Fahllund

Partner, Berggren Oy

Kaisa Fahllund johtaa Berggren Oy:ssä Legal, Brands & Designs -liiketoimintoja. Kaisalla on yli 20 vuoden kokemus erilaisten sopimusten laatimisesta ja neuvottelemisesta sekä sopimusriidoista.  

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.