Projektin toteutustavan valinta

Kouluttajana toimii  Mika Purola

Minkä menetelmän valitset tällä kertaa? Heitetäänkö hatusta, vai pitäisikö tällä kertaa laittaa hiukan ajatusta toimintaan?

Kokonaispituus

24 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Projektijohtajalla on monta lankaa käsissään. Menetelmävalinnan ei tarvitse olla yksi niistä, sillä tiettyjen projektien peruspiirteiden tunnistaminen ohjaa kohti oikeaa menetelmävalintaa. Tässä koulutuksessa käsitellään projektijohtamisen tulevaisuutta, tilanteeseen sopivan toteutustavan valintaa ja erilaisia ratkaisumalleja.  
 

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät: 

  • Mihin suuntaan projektiosaamista kannattaa kehittää 

  • Miten tunnistat sopivan menetelmän projektillesi?  

  • Tunnistat menetelmävalinnan sudenkuopat, ja perustelet ratkaisusi toimeksiantajalle 
     

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat perustiedot projektin toteutustavan valintaperusteista ja eri vaihtoehdoista. Erityisesti projektipäälliköt, ja projektityöntekijät hyötyvät tästä koulutuksesta.

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Mika Purola

Senior Coach, Adapro

Mika Purola on projektijohtamisen asiantuntija, jonka tausta on kuluttajaelektroniikkateollisuuden HR- ja HRD-projektijohtotehtävissä. Mika on kerryttänyt ammattitaitoa kouluttamisesta kymmeniä vuosia, ja hän on kokenut kouluttaja, joka tietää kuinka ottaa nopeasti haltuun olosuhteiden lisäksi yleisön. 

Koulutuksen arviot

100 %

1 tyytyväisyys
1x
0x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.