Pitchaus ja oma osaaminen

Kouluttajana toimii  Elsa Ervasti

Sopii kuunteluun

Miten kiteytät oman osaamisesi tehokkaaksi pitch-puheeksi?

196,00 € sisältää ALV:n

Kokonaispituus

32 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Pitchaus on 2020-luvun tärkeä työelämätaito, jonka avulla hyvät ideat ja osaaminen saadaan liikkeelle sinne, missä niitä eniten tarvitaan. Iso asiantuntijuuden ongelma on, että omaa osaamista on vaikea pitchata muille: joko osaaminen on liian laajaa tai sitä on vaikea sanoittaa ja kiteyttää. 

Tämän koulutuksen avulla opit, miten voit helposti tuoda omaa osaamista, tietoja ja taitoja esiin tiiviisti ja innostavasti. Tässä koulutuksessa Elsa Ervasti kertoo parhaat vinkkinsä, miten pitchata omaa osaamistaan sekä laajentaa ymmärrystä pitchaamistaidoista työelämätaitoina. Saat mm. vinkkejä oman osaamisen sanoittamiseen, kiteyttämiseen, esiintymiseen sekä vuorovaikutustaitojen kehittämiseen.  

Koulutus sopii asiantuntijoille ja johtajille niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Elsa Ervasti

Esiintymis- ja pitchausvalmentaja

Elsa on teatteritaiteen maisteri ja viestinnän ammattilainen, joka on valmentanut satoja suomalaisia start up- ja pk-yrittäjiä esiintymisessä ja pitchaamisessa.

Koulutuksen arviot

85 %

4 tyytyväisyys
2x
1x
1x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Nina H.

Esiintyjä oli miellyttävä; rauhallinen ja selkeä viestijä.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.