PIM! Olet luova - ota haltuun luovan ajattelun menetelmät

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
56 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Jokainen on luova – se on inhimillisen elämän perusominaisuus. Luovaa ajattelua voi kuitenkin lisätä opettelemalla erilaisia luovan ajattelun menetelmiä ja käytännön työkaluja.

Opi seuraavia taitoja

Tällä luennolla käsitellään luovuuden olemusta ja sitä, miten luovuutta voi lisätä. Maailma muuttuu yhä nopeammin, ja tarve luovalle ajattelulle kasvaa päivä päivältä. Jokainen on luova – se on inhimillisen elämän perusominaisuus. Luovaa ajattelua voi kuitenkin lisätä opettelemalla erilaisia luovan ajattelun menetelmiä. Molemmat luennoijat ovat toimineet kaksi vuosikymmentä erilaisilla luovilla aloilla elokuva-, musiikki-, mainos-, tiede- ja kirjallisuusaloilla. Tässä koulutuksessa he jakavat tutkimukseen perustuvia ajatuksia luovuudesta, sekä hyväksi havaittuja käytännön työkaluja luovaan ajatteluun. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Paavo Järvilehto

Paavo Järvilehto

luova johtaja, Wörks

Paavo Järvilehto on palkittu mainossuunnittelija ja strategi. Hän on suunnitellut maailmanlaajuisia mainoskampanjoita muun muassa Finnairille, Aurinkomatkoille ja Nokialle ja lue lisäävoittanut näistä lukuisia kansainvälisiä tunnustuksia, mukaan lukien "internetin Oscarin", Webbyn. Hän toimi vuosia Suomen parhaaksi valitun mainostoimisto Mirumin luovana johtajana.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Paavo Järvilehto
Lauri Järvilehto

Lauri Järvilehto

työelämäprofessori, Aalto- yliopisto

Lauri Järvilehto, FT, on Aalto-yliopiston työelämäprofessori ja yksi Aalto Ventures Programin johtajista. Hän on sarjayrittäjä, filosofi, lue lisäätietokirjailija, muusikko ja Sherlock Holmes -fani. Hän on Filosofian Akatemian perustaja ja toimii Suomen Unicefin ja Filosofian Akatemian hallituksissa. Hän on kirjoittanut monia bestseller-teoksia ajattelusta ja oppimisesta ja luennoi säännöllisesti ympäri maailmaa.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Lauri Järvilehto

Koulutuksen arviot

93 %

3 tyytyväisyys
2x
1x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.