PIM! Olet luova - ota haltuun luovan ajattelun menetelmät

Kouluttajana toimii  Paavo Järvilehto ja Lauri Järvilehto

Jokainen on luova – se on inhimillisen elämän perusominaisuus. Luovaa ajattelua voi kuitenkin lisätä opettelemalla erilaisia luovan ajattelun menetelmiä ja käytännön työkaluja. Koko kuvaus

Kokonaispituus

56 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Tällä luennolla käsitellään luovuuden olemusta ja sitä, miten luovuutta voi lisätä. Maailma muuttuu yhä nopeammin, ja tarve luovalle ajattelulle kasvaa päivä päivältä. Jokainen on luova – se on inhimillisen elämän perusominaisuus. Luovaa ajattelua voi kuitenkin lisätä opettelemalla erilaisia luovan ajattelun menetelmiä. Molemmat luennoijat ovat toimineet kaksi vuosikymmentä erilaisilla luovilla aloilla elokuva-, musiikki-, mainos-, tiede- ja kirjallisuusaloilla. Tässä koulutuksessa he jakavat tutkimukseen perustuvia ajatuksia luovuudesta, sekä hyväksi havaittuja käytännön työkaluja luovaan ajatteluun. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Paavo Järvilehto

luova johtaja, Wörks

Paavo Järvilehto on palkittu mainossuunnittelija ja strategi. Hän on suunnitellut maailmanlaajuisia mainoskampanjoita muun muassa Finnairille, Aurinkomatkoille ja Nokialle ja voittanut näistä lukuisia kansainvälisiä tunnustuksia, mukaan lukien "internetin Oscarin", Webbyn. Hän toimi vuosia Suomen parhaaksi valitun mainostoimisto Mirumin luovana johtajana.  


Lauri Järvilehto

työelämäprofessori, Aalto- yliopisto

Lauri Järvilehto, FT, on Aalto-yliopiston työelämäprofessori ja yksi Aalto Ventures Programin johtajista. Hän on sarjayrittäjä, filosofi, tietokirjailija, muusikko ja Sherlock Holmes -fani. Hän on Filosofian Akatemian perustaja ja toimii Suomen Unicefin ja Filosofian Akatemian hallituksissa. Hän on kirjoittanut monia bestseller-teoksia ajattelusta ja oppimisesta ja luennoi säännöllisesti ympäri maailmaa.  

Koulutuksen arviot

93 %

3 tyytyväisyys
2x
1x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.