PIM! Olet luova - ota haltuun luovan ajattelun menetelmät

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
56 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Jokainen on luova – se on inhimillisen elämän perusominaisuus. Luovaa ajattelua voi kuitenkin lisätä opettelemalla erilaisia luovan ajattelun menetelmiä ja käytännön työkaluja.

Tällä luennolla käsitellään luovuuden olemusta ja sitä, miten luovuutta voi lisätä. Maailma muuttuu yhä nopeammin, ja tarve luovalle ajattelulle kasvaa päivä päivältä. Jokainen on luova – se on inhimillisen elämän perusominaisuus. Luovaa ajattelua voi kuitenkin lisätä opettelemalla erilaisia luovan ajattelun menetelmiä. Molemmat luennoijat ovat toimineet kaksi vuosikymmentä erilaisilla luovilla aloilla elokuva-, musiikki-, mainos-, tiede- ja kirjallisuusaloilla. Tässä koulutuksessa he jakavat tutkimukseen perustuvia ajatuksia luovuudesta, sekä hyväksi havaittuja käytännön työkaluja luovaan ajatteluun. 

 

Koulutuksen sisältö

Luovuuden määritelmä, prosessit ja työkalut
Koulutuksen kokonaiskesto
56 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Lauri Järvilehto & Paavo Järvilehto

Lauri Järvilehto & Paavo Järvilehto

Lauri Järvilehto, tietokirjailija, filosofi, työelämäprofessori, Aalto-yliopisto & Paavo Järvilehto, luova strategi, Wörks

Lauri Järvilehto on tietokirjailija, muusikko, filosofi ja sarjayrittäjä. Hän toimii Aalto-yliopistossa työelämäprofessorina ja on perustanut lue lisääFilosofian Akatemian. Hän on kirjoittanut kuusi suomenkielistä tietokirjaa. Nuorempana hän tuotti yli kuusikymmentä musiikkiprojektia ja työskenteli vuoden Svenska Teaternin kapellimestarina. Paavo ja Lauri ovat kirjoittaneet tammikuussa 2020 julkaistun bestseller-teoksen PIM! Olet luova.    Paavo Järvilehto on palkittu mainossuunnittelija ja strategi. Hän on suunnitellut maailmanlaajuisia mainoskampanjoita muun muassa Finnairille, Aurinkomatkoille ja Nokialle ja voittanut näistä lukuisia kansainvälisiä tunnustuksia, mukaan lukien ”internetin Oscarin”, Webbyn. Hän toimii tällä hetkellä luovana strategina mainostoimisto Wörksissä. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Lauri Järvilehto & Paavo Järvilehto

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


Osta koulutus ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.