Pilvipalvelusopimukset – näin tilaat oikein

Kouluttajana toimii  Kaisa Fahllund

Ymmärrät, mihin pilvipalvelusopimuksissa kannattaa kiinnittää huomiota ja millaisia toimittajan vastuuta rajoittavia ehtoja kannattaa varoa.

284,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

52 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Koulutuksessa opit, mihin pilvipalvelusopimuksissa kannattaa ostajana kiinnittää erityistä huomiota. Koulutuksessa käydään läpi pilvipalvelusopimusten keskeisimmät sopimusehdot kohta kohdalta. Opit myös, minkälaisia tietoturva- ja tietosuojariskejä pilvipalveluihin liittyy, sekä millaisia toimittajan vastuuta rajoittavia ehtoja kannattaa varoa. Koulutus sisältää runsaasti konkreettisia esimerkkejä sopimusehdoista.

Koulutuksen katsottuasi ymmärrät: 

  • Mitä pilvipalvelut ovat ja mitä se, että jokin sijaitsee pilvessä käytännössä tarkoittaa
  • Mitä hyötyjä ja riskejä pilvipalveluihin liittyy 
  • Mihin pilvipalvelusopimusten keskeisissä sopimusehdoissa kannattaa kiinnittää huomiota, sekä
  • Millaisia toimittajan vastuuta rajoittavia ehtoja kannattaa varoa

Koulutus sopii sinulle, jos olet työssäsi tekemisissä sopimusten kanssa.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Kaisa Fahllund

Kaisa Fahllund

Partner, Berggren Oy

Kaisa Fahllund johtaa Berggren Oy:ssä Legal, Brands & Designs -liiketoimintoja. Kaisalla on yli 20 vuoden kokemus erilaisten sopimusten laatimisesta ja lue lisääneuvottelemisesta sekä sopimusriidoista.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Kaisa Fahllund

Koulutuksen arviot

100 %

2 tyytyväisyys
2x
0x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.