Pidä vaikuttava esitys missä tahansa tilanteessa

Kouluttajana toimii  Sanna Ukkola

Sopii kuunteluun

Opettele kiteyttämään sanomasi, ota esiintymisjännitys haltuun ja valmistaudu pitämään erinomaisia esityksiä!

Kokonaispituus

25 min

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Vaikuttavan esityksen pitäminen on nykypäivän maailmassa äärimmäisen tärkeä taito. Oikein laaditulla esityksellä tai puheella voi muuttaa maailmaa. Se on erittäin tehokas tapa vaikuttaa, joten esiintymistä kannattaa harjoitella.

Hyvä esitys koukuttaa, tempaa yleisön mukaansa ja jää mieleen pitkäksi aikaa. Kaikki eivät ole synnynnäisesti karismaattisia, mutta esiintymistä ja yleisölle puhumista voi opetella. Jokainen esitys vaatii vaivannäköä.

Miksi katsoa koulutus? 

  •     Opit kiteyttämään sanomasi ja tekemään esityksestäsi kiinnostavan ja koukuttavan.
  •     Opit keinoja esiintymisjännityksen hallintaan.
  •     Saat vinkkejä ruumiinkieleen ja äänenkäyttöön.

Tässä koulutuksessa opit, miten voit merkittävästi parantaa omia esiintymistaitojasi. Mitä kannattaa ottaa huomioon, kuinka saada yleisö tempautumaan mukaan ja kuinka tiivistää oma sanoma – aiheesta riippumatta.

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Sanna Ukkola

Toimittaja, juontaja, kolumnisti

Sanna Ukkola on pitkän linjan toimittaja, joka on työskennellyt niin lehdissä kuin televisiossakin. Hänellä on 20 vuoden kokemus journalistin työstä ja median toimintatavoista. Ukkola on työskennellyt tv-toimittajana ja -juontajana muun muassa A-studiossa, Aamu-televisiossa, Pressiklubissa ja Sannikka&Ukkola-ohjelmassa ja kolumnistina Ylellä ja Iltalehdessä.

Koulutuksen arviot

87 %

53 tyytyväisyys
27x
19x
6x
1x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Suvi L.

Kouluttaja on erittäin hyvä asiantuntija ja esiintyjä, joka osaa välittää osaamistaan kuulijoille


Mia Kaukonen

Selkeä, hyviä käytännön vinkkejä!


Minna-Maria O.

Selkeä ja helposti omaksuttava

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.