Perehdytyksen 5 sudenkuoppaa

Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
32 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten varmistat onnistuneen perehdytyksen?

Perehdyttäminen on työntekijäkokemuksen kulmakivi. Laadukas perehdytysprosessi on tutkitusti jopa merkittävin työn laatua, tuottavuutta ja sitoutumista vauhdittava tekijä. Samalla, uudet työskentelytavat ovat haastaneet perehdyttämistä, kun työyhteisöt ovat hajautuneet ja työtä tehdään etäältä kotikonttoreilta käsin.  

Perehdytyksen 5 sudenkuoppaa -koulutuksessa syvennymme perehdytyksen yleisimpiin haasteisiin sekä niiden ratkaisuihin. Tarkastelemme perehdyttämistä niin käytännön evidenssin kuin tuoreimman psykologisen tutkimuksen valossa ja tarjoamme konkreettisia työkaluja, joilla rakentaa ja kehittää työntekijälähtöistä perehdytysprosessia. 

Koulutuksesta saat haltuusi tuoreita näkökulmia ja toimivia käytäntöjä onnistuneeseen perehdyttämiseen. Koulutus on kompaktiudessaan kattava ja käytännönläheinen, jossa tarjotaan työkaluja ja ratkaisuja tyypillisimpiin perehdyttämisen sudenkuoppiin. Koulutus sopii kaikille, joiden työnkuvaan kuuluu perehdyttäminen. Voit olla esimerkiksi esihenkilö, tiiminvetäjä tai työskennellä HR:n parissa. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Reetta Kiukainen

Reetta Kiukainen

Kehittämiskonsultti ja yhteisömanageri, Psycon Oy

Reetta Kiukainen on utelias ja avarakatseinen kasvatustieteilijä, joka syttyy erilaisten ihmisten ja toimintaympäristöjen kohtaamisista. Hänen työnsä keskiössä lue lisääovat erilaiset organisaatioiden kehittämistehtävät, joissa tavoitteena on vahvistaa johtamistaitoja, osaamista sekä hyvinvointia. Perehtymistä Reetta on tarkastellut monesta eri roolista käsin – toimiessaan itse esihenkilönä sekä tukiessaan asiakkaitaan rakentamaan heidän näköistä ja samalla työntekijälähtöistä perehdytysprosessia. Valmennus- ja kehittämistyössään Reetta kokee suurinta intoa, kun voi tukea ihmisiä oivaltamaan, tunnistamaan omia vahvuuksiaan ja rakentamaan yksilöllistä kehittymispolkuaan.

Kaikki kouluttajan koulutukset Reetta Kiukainen
Pauliina Pihlajaniemi

Pauliina Pihlajaniemi

Kehittämiskonsultti, Psycon Oy

Pauliina Pihlajaniemi on Psyconilla kehittämiskonsulttina työskentelevä kasvatuspsykologi, jonka keskeisenä missiona on rakentaa parempaa työelämää ja lue lisääjohtamista. Hän työskentelee erilaisten organisaatioiden kehittämistehtävien parissa, joissa tavoitteena on vahvistaa johtamis- ja työyhteisötaitoja, osaamista sekä työkykyä. Perehtyminen on Pauliinalle tuttu teema monesta eri kontekstista; niin perehtyessään itse erilaisissa yhteyksissä työntekijänä, perehdyttäessään esihenkilönä kuin tukiessaan asiakkaitaan rakentamaan vaikuttavaa perehdytystä. Pauliina tuntee merkityksellisyyttä työssään ja saa parhaita onnistumisen kokemuksia, kun huomaa, että ihmiset tulevat tietoisemmiksi omasta potentiaalistaan, oivaltavat ja etenevät urallaan oman näköisten askelten kautta.

Kaikki kouluttajan koulutukset Pauliina Pihlajaniemi

Koulutuksen arviot

90 %

2 tyytyväisyys
1x
1x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.