Palvelusopimusten keskeiset sopimusehdot

Kouluttajana toimii  Kaisa Fahllund

Pitkäkestoisten palvelusopimusten merkitys yrityselämässä on kasvanut ja niihin kohdistuu erilaisia odotuksia ja riskejä. Opi ennakoimaan sekä huomioimaan keskeisimmät ehdot! Koko kuvaus

Kokonaispituus

1:06 h

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Yhä useammin yritykset haluavat ostaa tarvitsemiaan asioita palveluna ja kumppanuuksien merkitys kasvaa sitä myötä. Palvelusopimukset ovat tyypillisesti luonteeltaan pitkäkestoisia ja siksi jo sopimuksia tehtäessä on pyrittävä ennakoimaan myös muutostarpeita. Sopimusta tehtäessä sekä myyjän että ostajan on myös pyrittävä varmistamaan, että sopimus tuo sopivissa määrin sekä turvaa että joustavuutta.  

Tässä koulutuksessa käydään läpi esimerkkien valossa kaikkein olennaisimpia palvelusopimusten ehtoja. Koulutuksen jälkeen tiedät, mihin ehtoihin ainakin pitää kiinnittää erityistä huomiota, kun saat palvelusopimuksen kommentoitavaksesi.  

Koulutus sopii palveluja myyville, niitä ostaville sekä IT-ammattilaisille, jotka työssään pääsevät tekemisiin palvelusopimusten kanssa. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Kaisa Fahllund

Partner, Berggren Oy

Kaisa Fahllund johtaa Berggren Oy:ssä Legal, Brands & Designs -liiketoimintoja. Kaisalla on yli 20 vuoden kokemus erilaisten sopimusten laatimisesta ja neuvottelemisesta sekä sopimusriidoista.  

Koulutuksen arviot

90 %

2 tyytyväisyys
1x
1x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.