Palvelumuotoilun kolme keskeistä menetelmää tutuksi

Oppituntien lukumäärä:
10
Koulutuksen kokonaiskesto:
38 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Ota haltuun palvelumuotoilun kolme keskeistä menetelmää, joita hyödyntämällä pystyt toteuttamaan palvelumuotoilun perusprosessin. Menetelmien avulla opit kuuntelemaan asiakasta, analysoimaan tuloksia ja konkretisoimaan ideoita.

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Palvelumuotoilu Asiakasymmärrys

Palvelumuotoilun keskeisiä periaatteita ovat ymmärrä, ideoi, testaa ja opi. Nämä periaatteet muodostavat syklin, jonka avulla kehitettävä ongelma kirkastuu ja täsmentyy kohti toteutuskelpoista lopputulosta. Palvelumuotoilussa näkymättömästä tehdään näkyvää ja yhdessä asiakkaan kanssa idea jalostuu abstraktista idea-aihiosta konkreettiseksi kokonaisuudeksi, joka tuottaa asiakkaalle arvoa.  

Tässä koulutuksessa käydään läpi kolme keskeistä menetelmää, joita hyödyntämällä toteutat palvelumuotoilun perusprosessin. Menetelmien avulla opit kuuntelemaan asiakasta, analysoimaan haastattelusi sisällön konseptiaihioita ruokkiviksi teemakokonaisuuksiksi ja tekemään ideoistasi prototyyppejä, jotka auttavat sinua ymmärtämään ideasi toteutuskelpoisuutta. 

Miksi katsoa koulutus? 

  1.  Saat työkaluja palvelumuotoilun toteuttamiseen. 
  2. Tiedät, miten selvittää asiakkaan tarpeita. 
  3. Tunnistat, mistä syntyy asiakasarvo. 
  4. Opit kääntämään haastattelutiedon hyödynnettäväksi näkemykseksi. 
  5. Saat vinkkejä, miten tuottaa prototyyppejä. 

Koulutuksen sisältö

Palvelumuotoilun kolme menetelmää
Teemahaastattelu
Näkemyksen luominen
Prototypointi
Yhteenveto ja kertauskysely

1:33


testi
Koulutuksen kokonaiskesto
38 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Ulla Jones

Ulla Jones

Strateginen muotoilija

Ulla Jones on strateginen muotoilija, podcaster ja coach, joka puhuu muotoiluajattelun ja asiakaslähtöisen kehittämisen puolesta. Ulla on lue lisäätyöskennellyt tietoliikenne-, finanssi- ja elintarvikealalla asiakaskeskeisen palvelukehittämisen ja innovoinnin tehtävissä sekä palkittu palvelumuotoilun Vuoden Huiput- palkinnolla Omasairaalan palvelukonseptista. Ulla uskoo systeemiajatteluun ja on todennut, että alasta riippumatta, asiakaslähtöisen kehittämisen haasteet ovat kaikkialla samat.    Ullalla on monialainen tausta, jossa yhdistyy muotoilu, ihmis- ja kauppatieteet. Ulla on tunnettu muotoiluajattelun ja palvelumuotoilun puolestapuhuja ja kouluttaja. Vapaa-ajallaan hän julkaisee muotoiluaiheista Things+ -podcastia sekä mentoroi ja coachaa aiheen parissa työskenteleviä ja aiheen pariin haluavia. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Ulla Jones

Koulutuksen arviot

90 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
4 tyytyväisyys
3x
0x
1x
0x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.