Palautekulttuurin kolme steppiä

Kouluttajana toimii  Piia Raidén ja Mikko Kalliola

Mitkä ovat palautekulttuurin kolme askelta? Entä mitä tarkoittaa palautteen antamisen Motorola-malli?

Kokonaispituus

31 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Palauteen magiikan oppiminen voi olla yrityksenne paras kehittämisen työkalu. Parhaimmillaan hyvä palaute herättää oman arvoneutraalin arvion tilanteesta ja tämä oivallus yhdistettynä haluun kehittyä saa aikaiseksi pysyviä muutoksia. Tämän päivän palaute ei vyöry esimieheltä alaisille vaan perustuu tasa-arvoiseen dialogiin. Tämän vuoksi hyvä palaute on koko tiimin yhteinen lahja. 

Koulutuksessa saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin: 

  • Miksi palautetta annetaan? 
  • Miten palaute saadaan konvertoitua muutokseksi? 
  • Miten palautteenanto tulee osaksi oppivaa organisaatiota? 

Koulutus sopii kaikille tiimityötä tekeville.

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Piia Raidén

Asiakkuusjohtaja, Aava & Bang

Piia Raidénilla on kokemusta yli 20 vuotta finanssialalta asiakkuuksien johtamisesta, tuloksellisesta myyntityöstä, myynnin johtamisesta, sekä paikallisjohtajan tehtävistä. Henkilöstöjohdon opinnot, sekä pedagoginen pätevyys tukevat työskentelyä myös usean vuoden ajan esimies- ja työyhteisövalmennusten toteuttajana, liiketoiminnan kehittäjänä, sekä työeläkeyhtiön työkykyjohtamisen kehityspäällikkönä.  
 
Piian vahvuus on verkostojen luominen, yrityskulttuurin rakentaminen, liiketoiminnan kehittäminen ja asiakkaiden kokonaisvaltaisen, sisäisen sekä ulkoisen markkinointivahvuuden löytäminen. Tärkein onnistumisen mittari Piialla on asiakkaan kanssa yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttaminen kasvumarkkinoinnin keinoin. Piia vastaa myös Aava & Bangin toiminnasta Pirkanmaan alueella. 


Mikko Kalliola

Luova johtaja, Aava & Bang Oy

Mikko Kalliola on vuosien varrella valmentanut satoja yrityksiä ja tiimejä huippuarvioin ja vaikuttavin tuloksin.  

 

Puhetilaisuuksissa hän saa kiitosta omaperäisestä näkökulmasta, räjähtävästä energiasta ja ylitsepursuavasta huumorista. Hänen esiintymistään on luonnehdittu seuraavasti: "Jotain herätyskokouksen ja stand-up komiikan välillä. Tarinoita, joiden yhteys omaan työhön aukeaa ydinlatauksen voimalla!". 

 

Puhetilaisuuksien lisäksi yli 20 vuoden markkinointikokemuksella Mikko on ollut mukana sadoissa myynnin ja markkinoinnin projekteissa, aina strategisesta suunnittelusta käytännön toteutukseen. 

 

Mikko on tunnettu yhtenä Aava & Bang Oy:n perustajista ja luovana johtajana, Lilithin Kuolleistaherättäjänä, Speakersforumin puhujana, sekä TV:stä tuttuna reality-isänä. 

 

Koulutuksen arviot

74 %

39 tyytyväisyys
8x
18x
7x
6x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Petri K.

Paljon hyviä asioita tuotiin esille. Oliko jopa vähän liikaakin?


Rickard P.

Kiva aihe jossa hyviä konkreettista esimerkkejä.
Mikon ääni laatu on välilä heikko, olisiko mikrofonin sijoitus tarkasteltava?


Juha S.

.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.