Ota LinkedIn osaksi myyntiprosessia

Kouluttajana toimii  Oona Kankkunen

Hallitsetko jo LinkedIn-perusteet? Poimi tästä koulutuksesta vinkit LinkedIn:in edistyneempään käyttöön!

Kokonaispituus

1:12 h

Oppituntien lukumäärä

8

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

2020-luvulla asiakkaan ostaminen on hyvin digitaalista ja sosiaalista. Käytännössä voisi sanoa, että ennen myyjä etsi ratkaisulleen asiakasta, kun nyt asiakas etsii itselleen sopivaa myyjää ja ratkaisua – ennen kuin myynti on edes saanut ensimmäistä kohtaamispistettä asiakkaaseen. Asiakkaan ostoprosessi on käynnissä jo kauan ennen myyjän myyntiprosessia.  

LinkedIn on tutkitusti somealustojen johtaja B2B-myynnin ja -markkinoinnin kentässä, koska siellä on eniten päättäjiä, laajimmat tiedonhakumahdollisuudet sekä siellä asiantuntijoita etsitään.  

LinkedInissä B2B-asiakas on itsenäisen tiedon hakija ja suosituksien etsijä, joten myyjän tulisi olla löydettävissä, erottua massasta, jakaa näkemyksellistä sisältöä sekä osattava monikanavainen kontaktointi.  

Tämä koulutus on myyjille, jotka haluavat oppia modernisoimaan oman myyntiprosessin sekä hyödyntämään LinkedIniä monipuolisesti myynnin prospektoinnin ja kontaktoinnin työkaluna. 

Koulutus sopii kaikille B2B-myyntiä tekeville, jotka osaavat jo LinkedIn-perusteet, joilla LinkedIn-profiili on jo rakennettu ja verkostoitumisen alkeet hallussa. 

Käytännönläheisen LinkedIn-koulutuksen jälkeen: 

  • ymmärrät, mitkä ovat sosiaalisen myynnin parhaat strategiat  
  • opit, miten hyödyntää LinkedInin alustaa asiakkaiden etsimiseen  
  • tiedät, miten valjastat LinkedInin prospektoinnin ja kontaktoinnin työkaluksi 
  • osaat tehdä sosiaalista kuuntelua ja rakentaa luottamusta oikean kohderyhmän keskuudessa 
  • osaat organisoida tehokkaan myyntiviikon, jossa LinkedIn on osana myyntiprosessiasi 
  • seuraat, mittaat ja johdat paremmin omaa LinkedIn käyttöäsi, jotta tekosi tuottaa tulosta 
Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Oona Kankkunen

Kasvuvalmentaja, Social Selling- ja myyntivalmentaja, Yrittäjä ja CEO

Oona Kankkunen on social sellingin ammattilainen, kasvuvalmentaja ja myynnin ja markkinoinnin yhdistäjä. Kankkunen kouluttaa innostavasti verkostoitumisesta, yhteisöjen rakentamisesta ja henkilöbrändäyksestä - liikevaihdon kasvattamista unohtamatta. 

Koulutuksen arviot

92 %

5 tyytyväisyys
3x
2x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Reijo L.

Ok!


Teija S.

Kiitos Oona selkeästä koulutuksesta.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.