Osaamisen ennakointi tulevaisuudenkestävän organisaation rakentajana

Kouluttajana toimii  Henna Ojala

Sopii kuunteluun

Miten varmistaa yrityksen menestys nopeasti muuttuvassa maailmassa? Millaista osaamista henkilöstöltä vaaditaan tulevaisuudessa, ja mitä se tarkoittaa yrityksille. Koko kuvaus

284,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

55 min

Oppituntien lukumäärä

8

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Osaamisen ennakointi on tulevaisuudenkestävän organisaation edellytys.

Yhä nopeammin muuttuva maailma asettaa organisaatiot uuden haasteen eteen – miten ennakoida millaista osaamista, työemätaitoja ja kyvykkyyksiä henkilöstöltä vaaditaan tulevaisuudessa. Koska muutokset vaikuttavat toisinaan radikaalisti organisaatioiden toimintakykyyn, on välttämätöntä ennakoida osaamistarpeita ja valmistautua uusiin vaatimuksiin jo nyt.  

Tämän herättelevän koulutuksen jälkeen tiedät: 

  • mitä on osaamisen ennakointi  
  • mitä osaamisen ennakointi tarkoittaa organisaatiolle  
  • millaisia asioita pitäisi ottaa huomioon ennakoinnissa 
  • miten rakentaa pohjaa osaamisen ennakoinnille  

Koulutus soveltuu kaikille HR:n parissa työskenteleville, esihenkilöille ja liiketoiminnan johdolle. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Henna Ojala

Henna Ojala

CEO, Muutostoimisto Tuleva

Henna on strategisen asiakaskokemuksen ja työntekijäkokemuksen johtamisen edelläkävijä. Hennan intohimona on auttaa ymmärtämään ja valjastamaan asiakas- ja lue lisäätyöntekijäkokemuksen valtava potentiaali koko organisaation arkipäivän tekemistä. Henna on perehtynyt erityisesti siihen, miten muuttuvan maailman ennakoinnin avulla rakennetaan voittavia asiakaskokemuksia ja työntekijäkokemuksia sekä luodaan niiden avulla etumatkaa sekä luodaan niiden avulla etumatkaa ja johdetaan muutosta.       Hennalla on monipuolinen kokemus kansainvälisten pörssiyhtiöiden, kasvuyritysten ja pk-sektorin yritysten johtajien, tiimien ja asiantuntijoiden sparrauksesta, kouluttamisesta ja mentoroinnista. Hennalla on kokemusta strategian tuloksekkaasta viemisestä käytäntöön, muutosjohtamisesta, sekä siilojen poistamisesta tiimien ja liiketoiminnan eri funktioiden välillä. Hän on työskennellyt myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, brändinrakentamisen, palvelukehityksen ja osaamisen kehittämisen välimaastossa. Hennan suuntaa vahvasti katsetta tulevaisuuteen – miten toimintaympäristön muutokset muuttavat asiakaskokemusta ja työntekijäkokemusta, sekä miten yritykset voivat hyödyntää ennakointitietoa tulevaisuuden liiketoiminnan ja merkityksellisten kokemusten kehittämisessä jo nyt.

Kaikki kouluttajan koulutukset Henna Ojala

Koulutuksen arviot

75 %

12 tyytyväisyys
5x
1x
4x
2x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.