Organisaation sisäinen yhteistyö ratkaisumyynnissä

Kouluttajana toimii  Anthony Sundström

Sopii kuunteluun

Hyödynnä organisaation sisäistä yhteistyötä! Teet enemmän tulosta ja saat tyytyväisemmät asiakkaat.

Kokonaispituus

19 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Major sales -urallani 100 % yli 100 t€ kaupoista on vaatinut sisäistä myyntiä, jotta asiakkaalle saadaan paras ratkaisu. 100 % kaupoistani on ollut yhteistyötä organisaationi eri sidosryhmien ja ihmisten kanssa. 
 
Asiakkuus ei toimi pelkästään sinun ja asiakkaan välillä, vaan asiakkaalla on useita kosketuspintoja organisaatiossanne. Asiakkuutesi kukoistaa, kun sinulle jää aika asiakkuuden johtamiseen ja kehittämiseen eikä pelkkään tulipalojen sammutteluun. Nykyaikana ei voi myydä pelkästään omaa ammattitaitoa vaan koko organisaation ammattitaitoa. Onnistuneen ratkaisumyynnin takana on organisaatio, jossa työntekijät käyvät aktiivista vuoropuhelua asiakkaille tarjottavista ratkaisuista ja jakavat samat tavoitteet. 
 
Koulutus on suunnattu myynnin asiantuntijoille, jotka haluavat syventyä myyntiin ja saada paremmin isoimpia kauppoja kotiutettua. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Anthony Sundström

Sales Manager, St1

Koulutuksen arviot

90 %

2 tyytyväisyys
1x
1x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.