Organisaation sisäinen yhteistyö ratkaisumyynnissä

Saatavana myös pelkkänä äänenä

Mitä opit tässä koulutuksessa

Hyödynnä organisaation sisäistä yhteistyötä! Teet enemmän tulosta ja saat tyytyväisemmät asiakkaat.

Major sales -urallani 100 % yli 100 t€ kaupoista on vaatinut sisäistä myyntiä, jotta asiakkaalle saadaan paras ratkaisu. 100 % kaupoistani on ollut yhteistyötä organisaationi eri sidosryhmien ja ihmisten kanssa. 
 
Asiakkuus ei toimi pelkästään sinun ja asiakkaan välillä, vaan asiakkaalla on useita kosketuspintoja organisaatiossanne. Asiakkuutesi kukoistaa, kun sinulle jää aika asiakkuuden johtamiseen ja kehittämiseen eikä pelkkään tulipalojen sammutteluun. Nykyaikana ei voi myydä pelkästään omaa ammattitaitoa vaan koko organisaation ammattitaitoa. Onnistuneen ratkaisumyynnin takana on organisaatio, jossa työntekijät käyvät aktiivista vuoropuhelua asiakkaille tarjottavista ratkaisuista ja jakavat samat tavoitteet. 
 
Koulutus on suunnattu myynnin asiantuntijoille, jotka haluavat syventyä myyntiin ja saada paremmin isoimpia kauppoja kotiutettua. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Anthony Sundström

Anthony Sundström

Sales Manager, St1

Kaikki kouluttajan koulutukset Anthony Sundström

Koulutuksen arviot

100 %

1 tyytyväisyys
1x
0x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
19 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö