Opi kirjoittamaan koukuttavasti

Kouluttajana toimii  Katleena Kortesuo

Terävä kynä ja kiinnostava teksti eivät ole sattumaa. Koukuttavan tekstin tuottamiseen auttaa treeni, taidot ja tositarkoitus. Katleena Kortesuo kertoo, miten siirryt korporaatiokielen tuottajasta kiinnostavaksi kirjoittajaksi. Koko kuvaus

Kokonaispituus

15 min

Oppituntien lukumäärä

10

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Kirjoita paremmin kuin Chuck Norris!

Suomi on täynnä kankeaa korporaatiokieltä ja epäselvää tekstimössöä. Tutkimusten mukaan keskimääräinen työelämän teksti saa lukijan nukahtamaan minuutissa ja halvaantumaan vartissa. Lääkärit suosittelevat raportteja, tiedotteita ja tuotekuvauksia unilääkkeiksi, koska niiden varanto Suomesta ei lopu koskaan. Toki sivuvaikutuksina ovat vapina ja lievä kuolaaminen.

Tekstin pitää olla mielenkiintoisempi kuin kuivunut mato. Tässä koulutuksessa katsomme keinot juuri tähän.

Koulutus sopii myyjille, esimiehille, HR-osaajille, tiedottajille – kaikille, joiden tehtävänä on saada viestinsä perille ja ymmärretyksi.

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Katleena Kortesuo

Tietokirjailija ja kouluttaja, Suomen kallein siivooja

Katleena Kortesuo on palkittu valmentaja ja tietokirjailija, joka tunnetaan napakasta ja humoristisesta otteestaan. Katleena on julkaissut yli 40 tietokirjaa, joista suurin osa käsittelee bisnestä ja viestintää. Hän on kouluttanut työkseen 20 vuoden ajan ministeriöitä, pörssiyhtiöitä, järjestöjä, kuntia ja kaupunkeja. Katleena on erikoistunut esiintymistaitoihin, mediavalmennukseen ja kriisiviestintään. 

Katleena kuvaa itseään lyhytjänteiseksi tyypiksi, joka hahmottaa nopeasti kokonaisuuksia ja tulee toimeen ihmisten kanssa. Hän on parempi toteuttamaan lyhyitä valmennuksia ja nopeita viestintätoimenpiteitä kuin pitkäkestoisia koulutusprojekteja. 

Koulutuksen arviot

91 %

95 tyytyväisyys
65x
20x
7x
3x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Heile Romoi

Antoi uutta näkökulmaa omaan kirjoittamiseen.


Tiina R.

Erinomaiset vinkit, kiitos!


Tuija M.

Kiitos kurssista ja innostavasta esiintymisestä!

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.