On-boarding - talentin sisäänajo ja sitouttaminen

Kouluttajana toimii  Isa Karlsson

Sopii kuunteluun

Mitä elementtejä kuuluu onnistuneeseen uuden työntekijän on-boarding-prosessiin? Kuinka saat sitoutettua uuden työntekijän heti alusta alkaen?

Kokonaispituus

45 min

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Tutkimusten mukaan 100 ensimmäistä päivää ovat kriittisiä uuden työntekijän sitoutumisen kannalta. Vielä tässä kohtaa työntekijä voi vaihtaa työpaikkaa ilman sen suurempaa sitoutumista, jos perehdytysprosessi eli On-boarding on hoidettu huonosti.  

Miten varmistaa uuden talentin sitoutuminen tehtävään ja yritykseen? 

Tästä koulutuksesta saat selkeät työkalut, ohjeet ja neuvot, kuinka saada työllä ja usein isolla rahalla hankittu uusi työntekijä, potentiaalinen talentti pysymään ja onnistumaan tehtävässään. Katso tämä koulutus ja sitoutat jatkossa organisaatioosi innostuneita, osaavia ja tavoitteellisia tekijöitä.  

Koulutus on hyödyllinen kaikille, jotka ovat mukana uuden asiantuntijan rekrytointiprosessissa ja haluavat kehittää omia toimintatapojaan sekä käytäntöjään.   

 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Isa Karlsson

Työnurakouluttaja, Tmi Isa Karlsson

Isa on headhunter, puhuja ja kouluttaja, joka tuntee intohimoa työnhakuun niin kantilta jos toiseltakin. Isa on kouluttanut satoja osaajia valtakunnallisesti työnhakuun niin henkilökohtaisesti kuin erilaisten ryhmien kautta. 

Koulutuksen arviot

85 %

4 tyytyväisyys
2x
1x
1x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.