Oma osaaminen näkyväksi – mistä osaaminen kertyy?

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
16 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Mistä kaikkialta voi oppia uutta ja miten tunnistaa ja sanoittaa hankittu osaaminen?

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Osaamisen kehittäminen Osaamisen sanoittaminen

Osaamista kertyy jokaiselle monissa ympäristöissä – joskus jopa huomaamatta. Kurssien ja koulutusten lisäksi opimme mm. työelämässä, vapaa-ajan harrastuksissa ja ihmissuhteissa. Aina ei edes huomaa oppivansa tai osaavansa. Sitran 2019 tekemä Elinikäinen oppiminen Suomessa -kysely kertoo, että vaikka opimme läpi elämän monenlaisissa tilanteissa, ei omasta osaamisesta kertominen ole aina helppoa.   
 

Miksi katsoa koulutus?

Osaamistarpeet työelämässä muuttuvat joskus nopeastikin ja uuden oppiminen on osa jokaisen työuraa. Työurien sijaan voisikin oppimisurista. Käsitys omista kyvyistä vaikuttaa siihen, millaisia tavoitteita itsellemme asetamme ja mihin uskomme pystyvämme. Oman osaamisen tunnistaminen rakentaa pohjaa elinikäiselle oppimiselle ja auttaa suunnistamaan muuttuvassa työelämässä. Myös työyhteisöjen ja koko yhteiskunnan etu on, että huomaamme olemassa olevan osaamisen - sitä meillä on paljon.  

Koulutus sopii kaikille, jotka pohtivat omaa osaamistaan, vahvuuksiaan ja kykyjään. Koulutuksessa kuulet millaisissa tilanteissa ihmiset usein huomaavat oman osaamisensa ja saat ajatuksia oman osaamisen tunnistamiseen.   

Koulutuksen sisältö

Oma osaaminen näkyväksi
Koulutuksen kokonaiskesto
16 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Milma Arola

Milma Arola

Johtava asiantuntija, Sitra, Osaamisen aika

Milma on työelämän uudistumisen, organisaatioiden kehittämisen ja yhdessä oppimisen lue lisääasiantuntija. Milma työskentelee Osaamisen aika -projektissa, jossa rakennetaan elinikäisen oppimisen Suomea. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Milma Arola

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


Osta koulutus ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.