Ohjelmistorobotiikan arvon mittaaminen ja määrittely

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
18 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Koulutuksessa opit mitä ohjelmistorobotiikka on, millaisia hyötyjä se tuo organisaatiolle ja miten sen tuomat kustannukset ja arvo voidaan laskea.

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Ohjelmistorobotiikka

Ohjelmistorobotiikan (RPA) käyttöönotossa on hyvä ymmärtää sen hyödyt ja arvo juuri omalle organisaatiolle. RPA:n hyödyt liittyvät niin laskeneisiin kustannuksiin kuin mielekkäämpään työntekijäkokemukseen. Tässä koulutuksessa Markus Pulliainen avaa tarkemmin mitä nämä hyödyt ovat, sekä miten hyötyjä voidaan mitata, tunnistaa ja laskea organisaatiossa. 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Ymmärrät, miten ohjelmistorobotin kustannushyötyjä ja tehokkuutta voidaan mitata. 
  2. Kuulet, miten RPA:n takaisinmaksuaika määritetään. 
  3. Hahmotat, millaista muuta kuin kustannus- ja tehokkuusarvoa RPA tuo organisaatioille. 

Koulutus sopii henkilölle, jonka organisaatio on suunnittelemassa RPA:n käyttöönottoa ja joka haluaa ymmärtää ja mitata RPA:n tuomia hyötyjä ja arvoa. 

Koulutuksen sisältö

Ohjelmistorobotiikan arvon mittaaminen ja määrittely
Koulutuksen kokonaiskesto
18 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Markus Pulliainen

Markus Pulliainen

Data Advisor, Aureolis Oy

Markus on tiedolla johtamisen asiantuntija, jolla on monipuolinen kokemus organisaatioiden tietopääoman hyödyntämisen alueelta.     Markuksella on laaja lue lisääkokemus ICT-järjestelmiin kehittämisestä, hallinnan ja ylläpidon tehtävistä sekä myynnin tukitehtävistä. Lisäksi hänellä on kokemusta IoT- ja RPA-alueen kehitystehtävistä sekä pilvipalveluista. Opintojen kautta hänellä on osaamista myös palveluliiketoiminnan liiketoimintamallien kehittämisestä sekä ICT-juridiikan alueelta.      Markus näkee RPA:ssa mahdollisuuden kehittää olemassa olevia yritysten IT-alustoja sekä liiketoimintaa. Lisäksi RPA:n avulla voidaan luoda kokonaan uutta liiketoimintaa sekä mahdollisuudet kilpailla parhailla mahdollisilla työkaluilla digitaalisilla markkinoilla.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Markus Pulliainen

Koulutuksen arviot

100 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
1 tyytyväisyys
1x
0x
0x
0x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.