Neuvotteluun valmistautuminen, strategia ja jälkikäsittely

Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
26 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Osaatko valmistautua neuvotteluun? Entä ymmärrätkö miten hyödyntää eri neuvottelustrategioita ja neuvottelutilanteen jälkianalysointia?

Opi seuraavia taitoja

Kyky neuvotella on ehkä elämäsi tärkein taito. Arki työntää jatkuvasti eteemme tilanteita, joissa joudumme neuvottelun keinoin edistämään omia intressejämme. Neuvottelussa ei ole kuitenkaan kyse pakottamisesta tai vallankäytöstä. Kyse on tarpeiden ymmärtämisestä, rakentavasta kommunikaatiosta ja neuvottelun osapuolia hyödyttävien ratkaisumallien luomisesta.  

Neuvottelu alkaa huolellisesta valmistautumisesta. Paremmin valmistautunut osapuoli yleensä määrittää sen, kuinka neuvottelu etenee. Neuvottelun kulkuun vaikuttaa myös osapuolten valitsemat neuvottelustrategiat ja niitä tukevat neuvottelutaktiikat. Neuvottelu ei lopu sopimiseen, se loppuu neuvottelun jälkikäsittelyyn. Analysoimalla neuvottelun kulku ja sen rakenne, opit jokaisesta neuvottelusta jotain hyödyllistä ja kehityt neuvottelijana.    

Tämä koulutus sopii jokaiselle asiantuntijalle, joka haluaa kehittää neuvottelutaitojaan ja ymmärtää neuvottelun eri elementtejä. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Sami Sallinen

Sami Sallinen

Konfliktinhallinnan ja kehonkielen asiantuntija, Kehokoodi

Olen yli kolmekymmentä vuotta työskennellyt vaikeiden neuvottelujen ja haastavien vuorovaikutustilanteiden parissa. Rakentavan ja tavoitteellisen vuorovaikutuksen menetelmiä opin lue lisääymmärtämään työskennellessäni vaativissa poliisitehtävissä huume- ja väkivaltarikostutkijana, Suojelupoliisin virkamiehenä ja erityisesti kansainvälisissä undercover -tehtävissä. Viimeiset parikymmentä vuotta olen soveltanut poliisissa oppimiani metodeja yritysmaailman neuvotteluissa ja konfliktin hallinnassa.

Kaikki kouluttajan koulutukset Sami Sallinen

Koulutuksen arviot

70 %

4 tyytyväisyys
0x
2x
2x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.