Neuvotteluun valmistautuminen, strategia ja jälkikäsittely

Kouluttajana toimii  Sami Sallinen

Osaatko valmistautua neuvotteluun? Entä ymmärrätkö miten hyödyntää eri neuvottelustrategioita ja neuvottelutilanteen jälkianalysointia?

Kokonaispituus

26 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Kyky neuvotella on ehkä elämäsi tärkein taito. Arki työntää jatkuvasti eteemme tilanteita, joissa joudumme neuvottelun keinoin edistämään omia intressejämme. Neuvottelussa ei ole kuitenkaan kyse pakottamisesta tai vallankäytöstä. Kyse on tarpeiden ymmärtämisestä, rakentavasta kommunikaatiosta ja neuvottelun osapuolia hyödyttävien ratkaisumallien luomisesta.  

Neuvottelu alkaa huolellisesta valmistautumisesta. Paremmin valmistautunut osapuoli yleensä määrittää sen, kuinka neuvottelu etenee. Neuvottelun kulkuun vaikuttaa myös osapuolten valitsemat neuvottelustrategiat ja niitä tukevat neuvottelutaktiikat. Neuvottelu ei lopu sopimiseen, se loppuu neuvottelun jälkikäsittelyyn. Analysoimalla neuvottelun kulku ja sen rakenne, opit jokaisesta neuvottelusta jotain hyödyllistä ja kehityt neuvottelijana.    

Tämä koulutus sopii jokaiselle asiantuntijalle, joka haluaa kehittää neuvottelutaitojaan ja ymmärtää neuvottelun eri elementtejä. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Sami Sallinen

Konfliktinhallinnan ja kehonkielen asiantuntija, Kehokoodi

Olen yli kolmekymmentä vuotta työskennellyt vaikeiden neuvottelujen ja haastavien vuorovaikutustilanteiden parissa. Rakentavan ja tavoitteellisen vuorovaikutuksen menetelmiä opin ymmärtämään työskennellessäni vaativissa poliisitehtävissä huume- ja väkivaltarikostutkijana, Suojelupoliisin virkamiehenä ja erityisesti kansainvälisissä undercover -tehtävissä. Viimeiset parikymmentä vuotta olen soveltanut poliisissa oppimiani metodeja yritysmaailman neuvotteluissa ja konfliktin hallinnassa.

Koulutuksen arviot

72 %

5 tyytyväisyys
0x
3x
2x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.