Neuvottelutilanteeseen vaikuttaminen

Kouluttajana toimii  Anna Lohman

Mitä tekniikoita kannattaa käyttää neuvotteluissa, jotta päästäisiin parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen?

284,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

1:01 h

Oppituntien lukumäärä

9

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Neuvottelutilanteeseen vaikuttavat monet eri seikat, kuten osapuolten tunteet, eleet ja ajatukset. Tämän koulutuksen avulla osaat ottaa huomioon sen, miten itse vaikutat neuvotteluihin ja miten voisit edistää neuvotteluiden edistymistä omalla käytökselläsi. Kaikkeen tähän haetaan parhaita mahdollisia käytänteitä laaja-alaisesti eri alojen ammattilaisilta ja tutkimuksista, esimerkiksi panttivankineuvottelijoilta, kliinisestä psykologiasta sekä aivotutkimuksesta. 

Tässä koulutuksessa muun muassa: 

  • opit tekniikoita, joilla vaikuttaa syvemmällä tasolla sekä itseen, neuvottelukumppaniin että tilanteen rakentumiseen 
  • Saat näkökulmaa siihen, kuinka suhtautua EI-sanaan ja työvälineitä tilanteisiin, joissa tunteet kuumenevat liikaa. 

Koulutus sopii jokaiselle, joka on kiinnostunut kehittämään neuvottelutaitojaan ja ymmärrystään siitä, miten tunteet vaikuttavat meihin ja meitä ympäröiviin ihmisiin. 

Koko kuvaus

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Kouluttajat
Anna Lohman

Organisaatiopsykologi, laillistettu psykologi psm, ekonomi ktm, organisaatiokonsultti finod, työnohjaaja story

Kouluttajana toimii työpsykologi PsM, ekonomi KTM, työnohjaaja STOry ja organisaatiokonsultti FINOD Anna Lohman, joka on erikoistunut työelämän psykologisiin ilmiöihin. lue lisääAnna auttaa työkseen työntekijöitä, työyhteisöjä, esihenkilöitä ja johtoa tekemään työtä helpommin ja tehokkaammin. Organisaatiopsykologian rautaiseksi asiantuntijaksi luonnehdittu Anna tunnetaan kouluttajana hänen lämpimästä, ihmisläheisestä ja selkeästä tavastaan käsitellä työelämän psykologisia kysymyksiä. 

Koulutuksen arviot

95 %

4 tyytyväisyys
3x
1x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.