Neuvottelijan puhe – näin se syntyy

Kouluttajana toimii  Katleena Kortesuo ja Antti Mustakallio

Tiedätkö mistä elementeistä vakuuttava ja hyvin kiteytetty neuvottelupuhe koostuu? Entä ymmärrätkö puheenvuoron pitämisen yleisimmät sudenkuopat?

Kokonaispituus

22 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Haluatko saada työnantajasi tekemään tärkeän investoinnin? Tai myydä asiakkaallesi uuden palvelun? Tai kenties saada sijoittajalta rahoituksen bisnesideallesi? 

Tällä videolla käydään läpi puheenvuoron pito neuvottelutaitojen näkökulmasta. Miten saan tiivistettyä oman viestini? Miten otan yleisön huomioon ja kuinka vakuutan heidät? Miten neuvottelutaidot näkyvät yksisuuntaisessa puheenvuorossa? 

Kouluttajiemme avulla opit rakentamaan napakan pitchauksen tai myyntipuheen, jolla vakuutat kuulijasi. Videolla käydään läpi tiiviin myyntipuheen osat ja vaikuttamisen tekniikat. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Katleena Kortesuo

Tietokirjailija ja kouluttaja, Suomen kallein siivooja

Katleena Kortesuo on palkittu valmentaja ja tietokirjailija, joka tunnetaan napakasta ja humoristisesta otteestaan. Katleena on julkaissut yli 40 tietokirjaa, joista suurin osa käsittelee bisnestä ja viestintää. Hän on kouluttanut työkseen 20 vuoden ajan ministeriöitä, pörssiyhtiöitä, järjestöjä, kuntia ja kaupunkeja. Katleena on erikoistunut esiintymistaitoihin, mediavalmennukseen ja kriisiviestintään. 

Katleena kuvaa itseään lyhytjänteiseksi tyypiksi, joka hahmottaa nopeasti kokonaisuuksia ja tulee toimeen ihmisten kanssa. Hän on parempi toteuttamaan lyhyitä valmennuksia ja nopeita viestintätoimenpiteitä kuin pitkäkestoisia koulutusprojekteja. 


Antti Mustakallio

Puhetaidon kouluttaja, Antti Mustakallio Oy

Antti on puhetaidon ja esiintymisen kouluttaja, puheenkirjoittaja ja Retoriikan kesäkoulun rehtori. Lisäksi media käyttää häntä julkisten esiintymisten kommentoijana. Vapaa-ajallaan Antti soittaa pasuunaa big bandissa ja järjestää jazzkonsertteja. 

Koulutuksen arviot

90 %

8 tyytyväisyys
5x
2x
1x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.