Naisten neuvottelutaidot: Miten valmistautua?

Kouluttajana toimii  Paula Ruohoranta

Miten päästä palkkaneuvotteluissa molempia tyydyttävään lopputulokseen ja kuinka ottaa palkkaneuvottelutilanne haltuun?

Kokonaispituus

22 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Työmaailma ei ole aina meille naisille se helpoin paikka. Välillä tuntuu, että huolimatta siitä kuinka paljon aikaa ja vaivaa me nähdään uramme eteen, se on vaan ajan kysymys, milloin meidän sukupuolemme vaikeuttaa etenemistä – tai ainakin yrittää. Se voi tulla ulkopuolelta lasikaton muodossa, tai meidän sisäinen äänemme lyö kapuloita rattaisiin. Meidän tulee jatkossakin pyrkiä rikkomaan lasikattoja, mutta meidän tulee myös rikkoa meidän omia sisään opittuja käytösmallejamme. Näissä asioissa harjoitus tekee mestarin.  

Tässä koulutuksessa käydään läpi niitä yleisimpiä sisäisiä ajatusmalleja, jotka hidastavat meidän naisten vauhtia, ja estää valjastamasta meidän täyden palkkapotentiaalimme. Jaan myös vinkkejä ja tekniikoita, joita sinun on helppo soveltaa seuraavassa palkkaneuvottelussa niin ettet jätä rahaa ja muita etuja pöydälle.

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Paula Ruohoranta

Head of Sales, XMLdation

Paula on työskennellyt myynnin parissa lähes 20 vuotta, joista noin puolet Lontoossa. Oman uran hän on rakentanut finanssi- ja fintech-alalla, mutta on mentoroinut erikokoisia kasvuyrityksiä läpi toimialojen. Näiden lisäksi Paula auttaa naisia valmistautumaan palkkaneuvotteluihin ja myymään oman osaamisensa. 

Koulutuksen arviot

100 %

3 tyytyväisyys
3x
0x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.