Näin vahvistat tiimisi vuorovaikutusta

Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
30 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Lisää positiivista ilmapiiriä, työhyvinvointia ja tiimin tehokkuutta vuorovaikutuksen avulla!

Nykyaikana vuorovaikutus jää usein suorittamisen jalkoihin, vaikka siihen panostaminen nimenomaan tukee tehokkuutta ja tavoitteiden saavuttamista. Myönteinen vuorovaikutus lisää tiimin positiivista ilmapiiriä, työssä jaksamista ja työn tehokkuutta. Kun työyhteisön tai tiimin jäsenet tulevat tietoisemmaksi mistä asioista myönteinen vuorovaikutus koostuu, sen toteuttaminen arjessa on myös paljon helpompaa.  

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät: 

  • mistä taidoista vuorovaikutus koostuu ja miten niitä voi harjoitella 
  • miksi tiimin vuorovaikutusta kannattaa vahvistaa 
  • millä konkreettisilla toimintamalleilla voit vahvistaa tiimisi vuorovaikutusta  

Koulutus soveltuu kaikille esihenkilöille, jotka haluavat panostaa oman tiiminsä vuorovaikutukseen, hyvinvointiin ja tehokkuuteen. Koulutus sopii myös kaikille asiantuntijoille, jotka haluavat kehittää omia vuorovaikutustaitojaan. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Laura Jääskeläinen

Laura Jääskeläinen

Vuorovaikutusvalmentaja ja terveystiedon opettaja

Laura Jääskeläinen on vuorovaikutusvalmentaja, terveystiedon opettaja ja positiivisen työilmapiirin puolestapuhuja. Laura haluaa lisätä tietämystä lue lisääryhmäilmiöistä ja tuoda esiin keinoja, joilla voidaan parantaa työyhteisön tai tiimin vuorovaikutusta, yhteistyötä ja hyvinvointia. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Laura Jääskeläinen

Koulutuksen arviot

78 %

16 tyytyväisyys
4x
7x
4x
1x
0x

Helena Pohto

Hyviä konkreettisia esimerkkejä


Juha S.

Hyvää ja tärkeää asiaa.
Myös esitys oli kokenut, empaattinen, ammattitaitoinen sekä esimerkein maustettu.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.