Näin tuotat aidosti asiakasta kiinnostavaa sisältöä

Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
26 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Sisältö, joka ei asiakastasi kiinnosta, on turhaa. Tässä koulutuksessa opit asiakasymmärryksestä ja siitä, kuinka se auttaa luomaan aidosti asiakkaallesi kiinnostavaa sisältöä.

Kohtaamme tänä päivänä valtavasti erilaisia viestejä ja sisältöjä eri kanavissa, jonka vuoksi massan joukosta erottuminen ja muistijäljen jättäminen on entistä vaikeampaa. Syvällinen ymmärrys asiakkaistasi ja heidän tarpeistaan on avain onnistumiseen myös sisältömarkkinoinnissa. 

Mitä oikeastaan on hyvä sisältö? Kuinka varmistat, että tuottamasi sisällöt puhuttelevat oikeita kohderyhmiä? Miten päästä asiakkaan pään sisälle? Näihin kysymyksiin saat vastauksen sisältömarkkinoinnin asiantuntijalta Emilia Vanhatapiolta. 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Ymmärrät, miten pääset asiakkaan pään sisälle ja opit tuntemaan hänet paremmin. 
  2. Opit, millaista on hyvä sisältö. 
  3. Opit, mitä ostopolku tarkoittaa ja miten huomioit asiakkaan sen eri vaiheissa. 

Koulutuksen sisältö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Emilia Vanhatapio

Emilia Vanhatapio

Sisältömarkkinoinnin asiantuntija, Aava & Bang Oy

Emilia Vanhatapio työskentelee Aava & Bangilla sisältömarkkinoinnin asiantuntijana. Hän innostuu sykähdyttävistä sisällöistä ja timanttisista lue lisäätarinoista, jotka onnistuvat puhuttelemaan asiakkaita ja heidän asiakkaitaan juuri oikealla tavalla - olipa kyseessä sitten isompi kokonaisuus tai yksittäinen sisältö aina blogikirjoituksista somepäivityksiin. Emilialla on monien vuosien kokemus erilaisten sisältöjen suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä. Jokapäiväisessä työssään hän vastaa useiden eri alojen yritysten sisältömarkkinoinnista sekä rakentaa asiakkailleen sisältö- ja markkinointisuunnitelmia. Emilia innostuu suuresti valmentamisesta ja onkin ollut jakamassa parhaita salaisuuksiaan vaikuttavien ja tuloksia tuovien sisältöjen tekemiseen useille markkinoinnin tekijöille ja yrityksille.

Kaikki kouluttajan koulutukset Emilia Vanhatapio

Koulutuksen arviot

93 %

14 tyytyväisyys
9x
5x
0x
0x
0x

Sirpa Lehmus

Erittäin hyvä ja juuri tällaista suunnitelmallista/tavoitteellista, teemoitettua, mitattavaa ja kohderyhmille lisäarvoa tuottavaa sisältömarkkinointia toivoisin myös omassa yrityksessämme!

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.