Näin tuotat aidosti asiakasta kiinnostavaa sisältöä

Kouluttajana toimii  Emilia Vanhatapio

Sisältö, joka ei asiakastasi kiinnosta, on turhaa. Tässä koulutuksessa opit asiakasymmärryksestä ja siitä, kuinka se auttaa luomaan aidosti asiakkaallesi kiinnostavaa sisältöä. Koko kuvaus

Kokonaispituus

26 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Kohtaamme tänä päivänä valtavasti erilaisia viestejä ja sisältöjä eri kanavissa, jonka vuoksi massan joukosta erottuminen ja muistijäljen jättäminen on entistä vaikeampaa. Syvällinen ymmärrys asiakkaistasi ja heidän tarpeistaan on avain onnistumiseen myös sisältömarkkinoinnissa. 

Mitä oikeastaan on hyvä sisältö? Kuinka varmistat, että tuottamasi sisällöt puhuttelevat oikeita kohderyhmiä? Miten päästä asiakkaan pään sisälle? Näihin kysymyksiin saat vastauksen sisältömarkkinoinnin asiantuntijalta Emilia Vanhatapiolta. 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Ymmärrät, miten pääset asiakkaan pään sisälle ja opit tuntemaan hänet paremmin. 
  2. Opit, millaista on hyvä sisältö. 
  3. Opit, mitä ostopolku tarkoittaa ja miten huomioit asiakkaan sen eri vaiheissa. 
Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Emilia Vanhatapio

Sisältömarkkinoinnin asiantuntija, Aava & Bang Oy

Emilia Vanhatapio työskentelee Aava & Bangilla sisältömarkkinoinnin asiantuntijana. Hän innostuu sykähdyttävistä sisällöistä ja timanttisista tarinoista, jotka onnistuvat puhuttelemaan asiakkaita ja heidän asiakkaitaan juuri oikealla tavalla - olipa kyseessä sitten isompi kokonaisuus tai yksittäinen sisältö aina blogikirjoituksista somepäivityksiin.

Emilialla on monien vuosien kokemus erilaisten sisältöjen suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä. Jokapäiväisessä työssään hän vastaa useiden eri alojen yritysten sisältömarkkinoinnista sekä rakentaa asiakkailleen sisältö- ja markkinointisuunnitelmia. Emilia innostuu suuresti valmentamisesta ja onkin ollut jakamassa parhaita salaisuuksiaan vaikuttavien ja tuloksia tuovien sisältöjen tekemiseen useille markkinoinnin tekijöille ja yrityksille.

Koulutuksen arviot

91 %

18 tyytyväisyys
10x
8x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Tiina R.

Tosi hyvä ja selkeä kokonaisuus


Sirpa L.

Erittäin hyvä ja juuri tällaista suunnitelmallista/tavoitteellista, teemoitettua, mitattavaa ja kohderyhmille lisäarvoa tuottavaa sisältömarkkinointia toivoisin myös omassa yrityksessämme!

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.