Näin saat mitattavia tuloksia markkinoinnilla

Kouluttajana toimii  Hanna-Riikka Ilkka

Kuinka laadit markkinoinnin mittariston? Miten viestit tuloksista johtoryhmää kiinnostavalla tavalla?

145,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

22 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Markkinointiako ei pysty mittaamaan? Markkinointia todellakin pystyy ja pitää mitata! Usein tiettyjen lähtötekijöiden puutteellisuus on esteenä mittariston rakentamiselle sekä tuloksien raportoimisille. Kun nämä saadaan ratkaistua, on mittaaminenkin paljon helpompaa.  

Tämän koulutuksen avulla: 

  • Ymmärrät paremmin, mitkä lähtötekijät mahdollistavat markkinoinnin mitattavuuden. 
  • Opit rakentamaan markkinoinnille liiketoiminnasta johdetut tavoitteet sekä yksinkertaisen mittariston niiden toteutumisen seuraamiseksi.  
  • Opit perustelemaan markkinoinnin tuloksia ja vaikuttavuutta esimerkiksi johtoryhmälle tai toimitusjohtajalle. 
Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Hanna-Riikka Ilkka

Hanna-Riikka Ilkka

Asiakkuusjohtaja, Aava & Bang Oy

Hanna-Riikka Ilkka (MBA) toimii asiakkuusjohtajana markkinointitoimisto Aava & Bangilla. Hänellä on 15 vuoden kokemus niin B2B kuin B2C -myynnistä ja markkinoinnista. lue lisääHanna-Riikka innostuu tuloksellisuudesta, asiakkaiden oivalluttamisesta sekä kasvumarkkinoinnista.   Omassa työssään Hanna-Riikka vastaa asikkaidensa markkinoinnin strategisesta tasosta ja sparraa päätyökseen niin markkinointipäälliköitä ja -johtajia kuin toimitusjohtajiakin liiketoiminnan strategian luomisessa sekä liiketoiminnan kasvattamisesta markkinoinnin avulla.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Hanna-Riikka Ilkka

Koulutuksen arviot

90 %

4 tyytyväisyys
2x
2x
0x
0x
0x

Henrik H.

Just hyvä ja selkeä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.