Näin rakennat tiedolla johtamisen strategian ja kehityssuunnitelman

Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
42 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Ota ensimmäiset askeleet kohti tieto-ohjautuvaa organisaatiota! Opi, miksi tiedolla johtamisen strategia tarvitaan, miten kehitystyö kannattaa aloittaa ja kenet tarvitset mukaan kehityshankkeeseen.

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Data Tiedolla johtaminen

Data ja teknologia eivät riitä takaamaan, että organisaatio on tieto-ohjautuva. Lisäksi tarvitaan johtamis- ja toimintamallit, jotka tukevat tiedon hyödyntämistä oikeaan tarkoitukseen oikealla tavalla. 

Tieto-ohjautuvan organisaation kaksi ensimmäistä askelta ovat tiedolla johtamisen strategian ja kehityssuunnitelman laatiminen. Molemmat askeleet ovat välttämättömiä: tieto-ohjautuva strategia jää sanahelinäksi ilman kehityssuunnitelmaa. Tässä koulutuksessa opit, miten teet tieto-ohjautuvan organisaation pohjatyöt huolella. 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Opit, mikä on tiedolla johtamisen strategia ja ymmärrät, mitä hyötyä siitä on. 
  2. Saat työkaluja konkreettiseen tieto-ohjautuvuuden kehittämiseen. 
  3. Ymmärrät tiedolla johtamisen sidosryhmät ja niiden merkityksen. 
  4. Saat ideoita organisaation tieto-ohjautuvuuden kehittämiseen. 
  5. Saat argumentteja tieto-ohjautuvuuden idean sisäiseen myymiseen. 

Koulutuksen sisältö

Rakenna tiedolla johtamisen strategia ja kehityssuunnitelma
Yhteenveto ja kertauskysely

1:22


testi
Koulutuksen kokonaiskesto
42 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Hanna Pakka

Hanna Pakka

Lead Knowledge Management Advisor, Aureolis Oy

Hannalla on 20 vuoden monipuolinen kokemus tiedolla johtamisen alueelta sekä BI-järjestelmien kehittämisestä.  Hän on toiminut BI-alueen kehityshankkeissa toimitusketjun lue lisääkaikissa vaiheissa sekä asiakkaan että toimittajan roolissa. Hannan erityisosaamista on organisaation kehittäminen tieto-ohjautuvaksi. Hän on toiminut asiantuntijana lukuisissa hankkeissa, joissa on kehitetty tiedolla johtamisen strategiaa, tiekarttaa, organisaation tietoprosesseja sekä tiedonhallinnan kokonaisuutta. Hanna on tiedonhallinnan kokenut ammattilainen, jonka intohimo on auttaa asiakkaita kehittymään tieto-ohjautuviksi.

Kaikki kouluttajan koulutukset Hanna Pakka

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


Osta koulutus ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.