Näin pidät voittavan myyntipitchauksen!

Kouluttajana toimii  Katleena Kortesuo

Sopii kuunteluun

Vakuuttava myyntipitchaus paikantaa asiakkaan ongelman ja siirtää huomion myyjästä asiakkaaseen. Poimi tästä vinkit, miten treenaat itsesi myyntipitchauksen ammattilaiseksi! Koko kuvaus

Kokonaispituus

13 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Myynti on taitolaji: sitä voi treenata ja siinä voi kehittyä. Ei ole ihmistä, joka olisi persoonana huono myyjä. On vain ihmisiä, jotka eivät ole vielä treenanneet myyntiä. 

Tässä koulutuksessa käymme läpi voittavan myyntipitchauksen tekniikat. Pääpaino on nimenomaan esiintymisessä ja asiakkaan huomion saamisessa. Samoja tekniikoita voi käyttää myös oman organisaation sisällä, kun haluaa saada johtoryhmältä budjetin uuteen hankkeeseen tai kun pyytää esimieheltä mahdollisuutta osallistua kalliiseen koulutusohjelmaan. 

Koulutus soveltuu jokaiselle, jonka pitää pyytää jotain joltakulta toiselta: 

  • myyjille 
  • myyjien esimiehille 
  • projektipäälliköille 
  • sponsorisopimuksien hankkijoille 
  • alihankkijoille 
Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Katleena Kortesuo

Tietokirjailija ja kouluttaja, Suomen kallein siivooja

Katleena Kortesuo on palkittu valmentaja ja tietokirjailija, joka tunnetaan napakasta ja humoristisesta otteestaan. Katleena on julkaissut yli 40 tietokirjaa, joista suurin osa käsittelee bisnestä ja viestintää. Hän on kouluttanut työkseen 20 vuoden ajan ministeriöitä, pörssiyhtiöitä, järjestöjä, kuntia ja kaupunkeja. Katleena on erikoistunut esiintymistaitoihin, mediavalmennukseen ja kriisiviestintään. 

Katleena kuvaa itseään lyhytjänteiseksi tyypiksi, joka hahmottaa nopeasti kokonaisuuksia ja tulee toimeen ihmisten kanssa. Hän on parempi toteuttamaan lyhyitä valmennuksia ja nopeita viestintätoimenpiteitä kuin pitkäkestoisia koulutusprojekteja. 

Koulutuksen arviot

86 %

129 tyytyväisyys
68x
42x
11x
7x
1x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Maarit P.

Lyhyet & ytimekkäät jaksot - tykkään Katleenan tavasta kertoa asiat; yksinkertaisesti ja selkeästi.


Tarja Gordienko

Ihanan tiivis. Energinen kouluttaja. Uuttakin asiaa.


Harri Heinonen

Arvokkaita vinkkejä asiakkaan kohtaamiseen. Kouluttaja oli vakuuttava ja osaava.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.