Näin pidät voittavan myyntipitchauksen!

Saatavana myös pelkkänä äänenä Saatavana myös pelkkänä äänenä
Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Katleena Kortesuo

Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
13 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Vakuuttava myyntipitchaus paikantaa asiakkaan ongelman ja siirtää huomion myyjästä asiakkaaseen. Poimi tästä vinkit, miten treenaat itsesi myyntipitchauksen ammattilaiseksi!

Myynti on taitolaji: sitä voi treenata ja siinä voi kehittyä. Ei ole ihmistä, joka olisi persoonana huono myyjä. On vain ihmisiä, jotka eivät ole vielä treenanneet myyntiä. 

Tässä koulutuksessa käymme läpi voittavan myyntipitchauksen tekniikat. Pääpaino on nimenomaan esiintymisessä ja asiakkaan huomion saamisessa. Samoja tekniikoita voi käyttää myös oman organisaation sisällä, kun haluaa saada johtoryhmältä budjetin uuteen hankkeeseen tai kun pyytää esimieheltä mahdollisuutta osallistua kalliiseen koulutusohjelmaan. 

Koulutus soveltuu jokaiselle, jonka pitää pyytää jotain joltakulta toiselta: 

  • myyjille 
  • myyjien esimiehille 
  • projektipäälliköille 
  • sponsorisopimuksien hankkijoille 
  • alihankkijoille 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Opit tehokkaan myyntipitchin perustekniikat. 
  2. Opit paikantamaan asiakkaan huolen tai ongelman. 
  3. Opit siirtämään huomion itsestäsi asiakkaaseen. 

Koulutuksen sisältö

Voittava myyntipitchaus
Koulutuksen kokonaiskesto
13 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Katleena Kortesuo

Katleena Kortesuo

Tietokirjailija ja kouluttaja, Suomen kallein siivooja

Katleena Kortesuo on palkittu valmentaja ja tietokirjailija, joka tunnetaan napakasta ja humoristisesta otteestaan. Katleena on julkaissut yli 40 tietokirjaa, joista suurin osa käsittelee lue lisääbisnestä ja viestintää. Hän on kouluttanut työkseen 20 vuoden ajan ministeriöitä, pörssiyhtiöitä, järjestöjä, kuntia ja kaupunkeja. Katleena on erikoistunut esiintymistaitoihin, mediavalmennukseen ja kriisiviestintään.  Katleena kuvaa itseään lyhytjänteiseksi tyypiksi, joka hahmottaa nopeasti kokonaisuuksia ja tulee toimeen ihmisten kanssa. Hän on parempi toteuttamaan lyhyitä valmennuksia ja nopeita viestintätoimenpiteitä kuin pitkäkestoisia koulutusprojekteja. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Katleena Kortesuo

Koulutuksen arviot

88 %

37 tyytyväisyys
21x
12x
1x
3x
0x

Inkamia A.

Oli hyvä ja selkeä koulutus. Oleellinen tiivistetty hienosti!


Joni L.

Hyvää vinkkeliä. Osuu omaan alaan osittain.


Timo L.

Hyvää ja innostavaa oppia. Tunsin tämän tarttuvan, niin syvälle.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.