Näin pidät voittavan myyntipitchauksen!

Saatavana myös pelkkänä äänenä Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
13 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Vakuuttava myyntipitchaus paikantaa asiakkaan ongelman ja siirtää huomion myyjästä asiakkaaseen. Poimi tästä vinkit, miten treenaat itsesi myyntipitchauksen ammattilaiseksi!

Myynti on taitolaji: sitä voi treenata ja siinä voi kehittyä. Ei ole ihmistä, joka olisi persoonana huono myyjä. On vain ihmisiä, jotka eivät ole vielä treenanneet myyntiä. 

Tässä koulutuksessa käymme läpi voittavan myyntipitchauksen tekniikat. Pääpaino on nimenomaan esiintymisessä ja asiakkaan huomion saamisessa. Samoja tekniikoita voi käyttää myös oman organisaation sisällä, kun haluaa saada johtoryhmältä budjetin uuteen hankkeeseen tai kun pyytää esimieheltä mahdollisuutta osallistua kalliiseen koulutusohjelmaan. 

Koulutus soveltuu jokaiselle, jonka pitää pyytää jotain joltakulta toiselta: 

  • myyjille 
  • myyjien esimiehille 
  • projektipäälliköille 
  • sponsorisopimuksien hankkijoille 
  • alihankkijoille 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Opit tehokkaan myyntipitchin perustekniikat. 
  2. Opit paikantamaan asiakkaan huolen tai ongelman. 
  3. Opit siirtämään huomion itsestäsi asiakkaaseen. 

Koulutuksen sisältö

Voittava myyntipitchaus
Koulutuksen kokonaiskesto
13 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Katleena Kortesuo

Katleena Kortesuo

Tietokirjailija ja kouluttaja, Suomen kallein siivooja

Katleena Kortesuo on palkittu valmentaja ja tietokirjailija, joka tunnetaan napakasta ja humoristisesta otteestaan. Katleena on julkaissut yli 40 tietokirjaa, joista suurin osa käsittelee lue lisääbisnestä ja viestintää. Hän on kouluttanut työkseen 20 vuoden ajan ministeriöitä, pörssiyhtiöitä, järjestöjä, kuntia ja kaupunkeja. Katleena on erikoistunut esiintymistaitoihin, mediavalmennukseen ja kriisiviestintään.  Katleena kuvaa itseään lyhytjänteiseksi tyypiksi, joka hahmottaa nopeasti kokonaisuuksia ja tulee toimeen ihmisten kanssa. Hän on parempi toteuttamaan lyhyitä valmennuksia ja nopeita viestintätoimenpiteitä kuin pitkäkestoisia koulutusprojekteja. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Katleena Kortesuo

Koulutuksen arviot

85 %

104 tyytyväisyys
54x
33x
9x
7x
1x

Heli Riikilä

HYVÄ PAREMPI PARAS


Hannele S.

Hyvää pointteja ja hyvä luennoija.


Riitta K.

Selkeä ja asiallinen hyvä esitys.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.