Näin pääset eroon esiintymisjännityksestä

Katsottavissa 1.9. asti

Kouluttajana toimii  Marjo Hellman

Jännittääkö? Niin kaikkia muitakin. On kuitenkin muutamia pieniä tekoja, joilla käännät jännityksen innostukseksi!

Kokonaispituus

16 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Kaikkia jännittää, mutta vakuuttavat esiintyjät osaavat kääntää jännityksen innostukseksi! Tästä koulutuksesta saat erityisesti tukea myyntiesitykseen valmistautumista varten. 
 

Tässä koulutuksessa opit:  

  • Miten saat esiintymisjännityksen aisoihin 

  • Nauttimaan esiintymisen aiheuttamasta kutkuttavasta tunteesta 

  • Valmistautumaan esiintymistilanteisiin, etänä sekä livenä lavalla 

Koulutus sopii kaikille asiantuntijoille, jotka joutuvat esiintymään livenä tai etänä. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Marjo Hellman

esiintymisvalmentaja, Hellman & Co Oy

Marjo Hellman on esiintymisen ja viestinnän valmentaja, jonka tehtävänä on inspiroida ja auttaa yrittäjiä, johtajia ja asiantuntijoita kiteyttämään oman viestinsä ja esiintymään vaikuttavasti niin mediassa, lavalla kuin virtuaalisestikin. Marjolla on yli 15 vuoden kokemus viestinnästä (mm. Miltton, Ellun Kanat) ja uutistoimittajan työstä (MTV uutiset), ja hän on saanut teatterialan yliopistokoulutuksen Lontoossa (University of Surrey). Marjo on valmentanut niin pörssiyhtiöiden johtoryhmiä kuin start-upejakin esiintymään kansainvälisillä areenoilla. 

Marjo tunnetaan etenkin naisten itseluottamuksen puolestapuhujana, ja hänellä on suosittu, Suomen ensimmäinen esiintymistä käsittelevä podcast, Esiintymisklinikka. 

Koulutuksen arviot

86 %

36 tyytyväisyys
17x
14x
3x
2x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Wäinä J.

Hyvät vinkit. Kokeneena musiikin esittäjänä allekirjoitan kaikki jännittämiseen liittyvät pelkotilat. Olenkin niistä päässyt kokemuksella, mokailulla ja kriisinhallinnalla päässyt eroon. Mutta olen myös todennut, että jos en yhtään jännitä ja kerää energiaa keskittymiseen, niin sitten en välitä tarpeeksi ja esitys jää kliiniseksi suorittamiseksi.
Kriisinhallinnalla tarkoitan sitä, kun soittimista hajoilee välillä osia (rumpukapula katkeaa, kitarast katkeaa kieli) niin niihin on ajatuksella varauduttu. On vaihtokapulat pystyssä odottamassa ja toinen kitara viritettynä takahuoneessa tai jopa lavalla.


Asta M.

Ihan yksinkertaisesti, lyhyesti esitetty pääkohdat. Kuulostaa helpoilta ratkaisuilta. Kokemusta omaavana voin näihin uskoakin, ettei ole niin pelottavaa, liian jännittävää.


Lasse V.

Energinen kouluttaja

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.