Näin pääset alkuun videon suunnittelussa

Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
28 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Mistä aineksista hyvä video koostuu? Mitä on hyvä ottaa huomioon videotuotantoa ostaessa?

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Sisällöntuotanto Tarinankerronta Sisältömarkkinointi

Laadukas video kannattaa suunnitella hyvin etukäteen. Mieleenpainuva video on hyvin käsikirjoitettu, sen kohderyhmä on mietitty tarkkaan ja yleisilme on hiottu aina videon rytmistä väritykseen ja musiikkiin asti. 

Tämän koulutuksen avulla pääset alkuun videon suunnittelussa:  

  • Opit perusasioita suunnittelusta ja käsikirjoittamisesta ennen tuotantoa, kuvaamista ja editoimista. 

  • Opit tyylistä ja videokerronnan keinoista. 

  • Saat tuntumaa käsikirjoittamiseen. 

Koulutus soveltuu erityisesti viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisille, mutta myös kaikille videoiden suunnittelusta kiinnostuneille. 

Koulutuksen sisältö

Videon suunnittelun vaiheet
Koulutuksen kokonaiskesto
28 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Katja Alaja

Katja Alaja

tarinastrategi, viestintäkonsultti, VTM, Katja Alaja Creations Oy

Katja Alaja on digiviestinnän moniosaaja, joka tuotti ensimmäisen mediansa 10-vuotiaana. Sparraajana hän auttaa yrityksiä kehittämään lue lisäädigiviestintäänsä uusille urille – vaikkapa kokeilemaan tarinankerrontaa. Alaja on toiminut viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä mm. Tiedossa ja Vattenfallissa. Nykyisin hän suunnittelee ja tuottaa sisältömarkkinointia, kirjoittaa sekä valmentaa viestintää.     Tule keskustelemaan Twitteriin @KatjaAlaja ja LinkedIniin

Kaikki kouluttajan koulutukset Katja Alaja

Koulutuksen arviot

80 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
5 tyytyväisyys
1x
3x
1x
0x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.