Näin pääset alkuun tarinankerronnassa

Kouluttajana toimii  Katja Alaja

Sopii kuunteluun

Ota haltuun tarinankerronnan perusteet ja opi hyödyntämään tarinankerrontaa osana yrityksen viestintää ja markkinointia!

145,00 € sisältää ALV:n

Kokonaispituus

22 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Bisnestä tukeva ja monipuolinen tarinankerronta auttaa yritystä etenemään kohti tavoitteitaan – erottuvasti ja vaikuttavasti. Tässä koulutuksessa perehdyt tarinankerronnan perusteisiin: opit tarinankerronnan lähtökohdat, saat vinkkejä tarinatyypeistä ja tarinan elementit tulevat tutuiksi. 

Miksi katsoa koulutus? 

  • Ymmärrät, että yrityksen tarinankerronta on pitkäjänteistä työtä 
  • Saat konkreettisia vinkkejä tarinankerrontaan 
  • Rohkaistut pohtimaan ja ehkä jopa kokeilemaan tarinankerrontaa osana viestintää ja markkinointia 

Koulutus soveltuu kaikille viestinnän ja markkinoinnin osaajille, jotka ovat kiinnostuneet tarinankerronnasta osana yrityksen viestintää ja markkinointia. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Katja Alaja

Tarinastrategi, viestintäkonsultti, vtm, katja alaja creations oy

Katja Alaja on digiviestinnän moniosaaja, joka tuotti ensimmäisen mediansa 10-vuotiaana. Sparraajana hän auttaa yrityksiä kehittämään lue lisäädigiviestintäänsä uusille urille – vaikkapa kokeilemaan tarinankerrontaa. Alaja on toiminut viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä mm. Tiedossa ja Vattenfallissa. Nykyisin hän suunnittelee ja tuottaa sisältömarkkinointia, kirjoittaa sekä valmentaa viestintää.     Tule keskustelemaan Twitteriin @KatjaAlaja ja LinkedIniin

Koulutuksen arviot

74 %

10 tyytyväisyys
3x
3x
2x
2x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Nina H.

Esimerkkien avulla koulutuksen sisällöstä tuli mielenkiintoinen.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.