Näin pääset alkuun tarinankerronnassa

Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
22 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Ota haltuun tarinankerronnan perusteet ja opi hyödyntämään tarinankerrontaa osana yrityksen viestintää ja markkinointia!

Bisnestä tukeva ja monipuolinen tarinankerronta auttaa yritystä etenemään kohti tavoitteitaan – erottuvasti ja vaikuttavasti. Tässä koulutuksessa perehdyt tarinankerronnan perusteisiin: opit tarinankerronnan lähtökohdat, saat vinkkejä tarinatyypeistä ja tarinan elementit tulevat tutuiksi. 

Miksi katsoa koulutus? 

  • Ymmärrät, että yrityksen tarinankerronta on pitkäjänteistä työtä 
  • Saat konkreettisia vinkkejä tarinankerrontaan 
  • Rohkaistut pohtimaan ja ehkä jopa kokeilemaan tarinankerrontaa osana viestintää ja markkinointia 

Koulutus soveltuu kaikille viestinnän ja markkinoinnin osaajille, jotka ovat kiinnostuneet tarinankerronnasta osana yrityksen viestintää ja markkinointia. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Katja Alaja

Katja Alaja

tarinastrategi, viestintäkonsultti, VTM, Katja Alaja Creations Oy

Katja Alaja on digiviestinnän moniosaaja, joka tuotti ensimmäisen mediansa 10-vuotiaana. Sparraajana hän auttaa yrityksiä kehittämään lue lisäädigiviestintäänsä uusille urille – vaikkapa kokeilemaan tarinankerrontaa. Alaja on toiminut viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä mm. Tiedossa ja Vattenfallissa. Nykyisin hän suunnittelee ja tuottaa sisältömarkkinointia, kirjoittaa sekä valmentaa viestintää.     Tule keskustelemaan Twitteriin @KatjaAlaja ja LinkedIniin

Kaikki kouluttajan koulutukset Katja Alaja

Koulutuksen arviot

74 %

10 tyytyväisyys
3x
3x
2x
2x
0x

Nina H.

Esimerkkien avulla koulutuksen sisällöstä tuli mielenkiintoinen.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.