Näin luot erottuvan LinkedIn-profiilin

Kouluttajana toimii  Samuli Salonen

Onko LinkedIn-profiilisi ikuinen työmaa, jossa asiat ovat vähän retuperällä? Samuli Salosen vinkeillä laitat LinkedIn-profiilisi kuntoon ja erotut eduksesi massasta! Koko kuvaus

Kokonaispituus

23 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Yhä useampi potentiaalinen ostaja käy katsomassa myyjän tai asiantuntijan LinkedIn-profiilin jossakin kohtaa ennen ostopäätöksen tekemistä. LinkedIn-profiililla on myös tärkeä rooli, kun sovit itsellesi myyntikäyntejä. Mikäli haluat parhaat onnistumisen mahdollisuudet myynnissä, on myös LinkedIn-profiilillasi merkitystä!  

Miksi katsoa koulutus? 

  • Varmistat, että asiakkaalla on oikea ennakkokäsitys sinusta ennen asiakastapaamista. 
  • Saat konkreettisia vinkkejä LinkedIn-profiilisi parantamiseen. 
  • Opit tekemään LinkedIn-profiilisi asiakkaasi näkökulmasta. 

Koulutus soveltuu erinomaisesti asiantuntijoille ja myyjille, jotka haluavat hyödyntää LinkedIniä osana myyntiprosessiaan.

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Samuli Salonen

LinkedIn- & myyntivalmentaja

Samuli Salonen on puhuja, myyjä ja LinkedIn-vaikuttaja yli 10 000 seuraajalla.

Samuli hyödyntää LinkedIniä myynnissä työssään Advance B2B:llä sekä valmentaa ihmisiä LinkedInin hyödyntämisessä myynnissä ja työnhaussa. Samuli toimii myös asuntosijoittajana.

Koulutuksen arviot

85 %

48 tyytyväisyys
20x
21x
5x
2x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Tero M.

Erinomainen pikakoulutus profiilin päivitykseen


Nikolas K.

Selkeä ja hyödyllinen koulutus. Olisin tosin kaivannut videolle näkymää linkedInistä ja esimerkkiprofiileista, joka olisi tuonut paremman oppimiskokemuksen. Videolla ei näkynyt ollenkaan LinkedIn -alustaa.


Sveta I.

Erittäin mielenkiintoinen koulutus.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.