Näin luot erottuvan LinkedIn-profiilin

Kouluttajana toimii  Samuli Salonen

Onko LinkedIn-profiilisi ikuinen työmaa, jossa asiat ovat vähän retuperällä? Samuli Salosen vinkeillä laitat LinkedIn-profiilisi kuntoon ja erotut eduksesi massasta! Koko kuvaus

145,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

23 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Yhä useampi potentiaalinen ostaja käy katsomassa myyjän tai asiantuntijan LinkedIn-profiilin jossakin kohtaa ennen ostopäätöksen tekemistä. LinkedIn-profiililla on myös tärkeä rooli, kun sovit itsellesi myyntikäyntejä. Mikäli haluat parhaat onnistumisen mahdollisuudet myynnissä, on myös LinkedIn-profiilillasi merkitystä!  

Miksi katsoa koulutus? 

  • Varmistat, että asiakkaalla on oikea ennakkokäsitys sinusta ennen asiakastapaamista. 
  • Saat konkreettisia vinkkejä LinkedIn-profiilisi parantamiseen. 
  • Opit tekemään LinkedIn-profiilisi asiakkaasi näkökulmasta. 

Koulutus soveltuu erinomaisesti asiantuntijoille ja myyjille, jotka haluavat hyödyntää LinkedIniä osana myyntiprosessiaan.

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Samuli Salonen

Samuli Salonen

LinkedIn- & myyntivalmentaja

Samuli Salonen on puhuja, myyjä ja LinkedIn-vaikuttaja yli 10 000 seuraajalla. Samuli hyödyntää LinkedIniä myynnissä työssään Advance B2B:llä lue lisääsekä valmentaa ihmisiä LinkedInin hyödyntämisessä myynnissä ja työnhaussa. Samuli toimii myös asuntosijoittajana.

Kaikki kouluttajan koulutukset Samuli Salonen

Koulutuksen arviot

84 %

44 tyytyväisyys
17x
20x
5x
2x
0x

Nikolas Kunnas

Selkeä ja hyödyllinen koulutus. Olisin tosin kaivannut videolle näkymää linkedInistä ja esimerkkiprofiileista, joka olisi tuonut paremman oppimiskokemuksen. Videolla ei näkynyt ollenkaan LinkedIn -alustaa.


Sveta I.

Erittäin mielenkiintoinen koulutus.


Jaakko A.

Hyvää ja tärkeää asia. Laittoi kyllä miettimään omaa Linkedin sivustoa ja sen puutteellisuutta. Selkeäsanainen kouluttaja.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.