Näin luot erottuvan LinkedIn-profiilin

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Samuli Salonen

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
23 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Onko LinkedIn-profiilisi ikuinen työmaa, jossa asiat ovat vähän retuperällä? Samuli Salosen vinkeillä laitat LinkedIn-profiilisi kuntoon ja erotut eduksesi massasta!

Yhä useampi potentiaalinen ostaja käy katsomassa myyjän tai asiantuntijan LinkedIn-profiilin jossakin kohtaa ennen ostopäätöksen tekemistä. LinkedIn-profiililla on myös tärkeä rooli, kun sovit itsellesi myyntikäyntejä. Mikäli haluat parhaat onnistumisen mahdollisuudet myynnissä, on myös LinkedIn-profiilillasi merkitystä! 

Koulutus soveltuu erinomaisesti asiantuntijoille ja myyjille, jotka haluavat hyödyntää LinkedIniä osana myyntiprosessiaan. 

 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Varmistat, että asiakkaalla on oikea ennakkokäsitys sinusta ennen asiakastapaamista. 
  2. Saat konkreettisia vinkkejä LinkedIn-profiilisi parantamiseen. 
  3. Opit tekemään LinkedIn-profiilisi asiakkaasi näkökulmasta. 

Koulutuksen sisältö

Miksi ja kenelle LinkedIn-profiili kannattaa tehdä?
LinkedIn-profiilin anatomia
Koulutuksen kokonaiskesto
23 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Samuli Salonen

Samuli Salonen

LinkedIn- & myyntivalmentaja

Samuli Salonen on puhuja, myyjä ja LinkedIn-vaikuttaja yli 10 000 seuraajalla. Samuli hyödyntää LinkedIniä myynnissä työssään Advance B2B:llä lue lisääsekä valmentaa ihmisiä LinkedInin hyödyntämisessä myynnissä ja työnhaussa. Samuli toimii myös asuntosijoittajana.

Kaikki kouluttajan koulutukset Samuli Salonen

Koulutuksen arviot

84 %

18 tyytyväisyys
7x
8x
3x
0x
0x

Pasi H.

Auttaa hahmottamaan paremmin perus virheitä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.