Näin luot erottuvan LinkedIn-profiilin

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
23 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Onko LinkedIn-profiilisi ikuinen työmaa, jossa asiat ovat vähän retuperällä? Samuli Salosen vinkeillä laitat LinkedIn-profiilisi kuntoon ja erotut eduksesi massasta!

Yhä useampi potentiaalinen ostaja käy katsomassa myyjän tai asiantuntijan LinkedIn-profiilin jossakin kohtaa ennen ostopäätöksen tekemistä. LinkedIn-profiililla on myös tärkeä rooli, kun sovit itsellesi myyntikäyntejä. Mikäli haluat parhaat onnistumisen mahdollisuudet myynnissä, on myös LinkedIn-profiilillasi merkitystä!  

Miksi katsoa koulutus? 

  • Varmistat, että asiakkaalla on oikea ennakkokäsitys sinusta ennen asiakastapaamista. 
  • Saat konkreettisia vinkkejä LinkedIn-profiilisi parantamiseen. 
  • Opit tekemään LinkedIn-profiilisi asiakkaasi näkökulmasta. 

Koulutus soveltuu erinomaisesti asiantuntijoille ja myyjille, jotka haluavat hyödyntää LinkedIniä osana myyntiprosessiaan.

Koulutuksen sisältö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Samuli Salonen

Samuli Salonen

LinkedIn- & myyntivalmentaja

Samuli Salonen on puhuja, myyjä ja LinkedIn-vaikuttaja yli 10 000 seuraajalla. Samuli hyödyntää LinkedIniä myynnissä työssään Advance B2B:llä lue lisääsekä valmentaa ihmisiä LinkedInin hyödyntämisessä myynnissä ja työnhaussa. Samuli toimii myös asuntosijoittajana.

Kaikki kouluttajan koulutukset Samuli Salonen

Koulutuksen arviot

83 %

40 tyytyväisyys
14x
19x
5x
2x
0x

Nikolas Kunnas

Selkeä ja hyödyllinen koulutus. Olisin tosin kaivannut videolle näkymää linkedInistä ja esimerkkiprofiileista, joka olisi tuonut paremman oppimiskokemuksen. Videolla ei näkynyt ollenkaan LinkedIn -alustaa.


Sveta I.

Erittäin mielenkiintoinen koulutus.


Jaakko A.

Hyvää ja tärkeää asia. Laittoi kyllä miettimään omaa Linkedin sivustoa ja sen puutteellisuutta. Selkeäsanainen kouluttaja.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.