Näin lasket palvelun kannattavuuden

Kouluttajana toimii  Tuomas Honkamäki

Sopii kuunteluun

Tuloslaskelma ja tase näyttävät sinulle metsän, mutta kustannuslaskenta auttaa näkemään puut. Tämän koulutuksen jälkeen hahmotat kokonaisuuden yksityiskohdilta! Koko kuvaus

145,00 € sisältää ALV:n

Kokonaispituus

21 min

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Tuotteiden tai palveluiden kannattavuuden laskenta ei ole yksiselitteistä. Tarkoitetaanko minimituottoa, keskimääräistä kannattavuutta vai jotain muuta?  

Tässä koulutuksessa saat peruskäsitteet kannattavuuslaskennasta ja valmiuden keskustella kannattavuudesta syvällisesti. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin kustannuslaskennan kertausta tarvitseville.  


Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Tuomas Honkamäki

Kht, greenstep oy

Tuomas Honkamäellä on yli 20 vuoden kokemus erilaisista taloushallintoon liittyvistä erityiskysymyksistä, ja hän on kirjoittanut kirjoja mm. lue lisääyritysjärjestelyistä, konsernilaskennasta ja kirjanpidosta. Tuomas on ollut kirjanpitolautakunnan jäsen ja toimii tällä hetkellä kirjanpitolautakunnan varajäsenenä. Tuomas kirjoittaa parhaillaan väitöskirjaa Tampereen yliopistoon. 

Koulutuksen arviot

100 %

3 tyytyväisyys
3x
0x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.