Näin lasket palvelun kannattavuuden

Saatavana myös pelkkänä äänenä Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
21 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Tuloslaskelma ja tase näyttävät sinulle metsän, mutta kustannuslaskenta auttaa näkemään puut. Tämän koulutuksen jälkeen hahmotat kokonaisuuden yksityiskohdilta!

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Kannattavuus Talousviestintä Talouden perusteet

Tuotteiden tai palveluiden kannattavuuden laskenta ei ole yksiselitteistä. Tarkoitetaanko minimituottoa, keskimääräistä kannattavuutta vai jotain muuta?  

Tässä koulutuksessa saat peruskäsitteet kannattavuuslaskennasta ja valmiuden keskustella kannattavuudesta syvällisesti. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin kustannuslaskennan kertausta tarvitseville.  

Koulutuksen sisältö

Keskeiset laskentaperiaatteet
Siirrä opit oikeisiin töihin

2:40


testi
Koulutuksen kokonaiskesto
21 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Tuomas Honkamäki

Tuomas Honkamäki

KHT, Greenstep Oy

Tuomas Honkamäellä on yli 20 vuoden kokemus erilaisista taloushallintoon liittyvistä erityiskysymyksistä, ja hän on kirjoittanut kirjoja mm. lue lisääyritysjärjestelyistä, konsernilaskennasta ja kirjanpidosta. Tuomas on ollut kirjanpitolautakunnan jäsen ja toimii tällä hetkellä kirjanpitolautakunnan varajäsenenä. Tuomas kirjoittaa parhaillaan väitöskirjaa Tampereen yliopistoon. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Tuomas Honkamäki

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


Osta koulutus ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.