Näin laadit budjetin projektillesi

Katsottavissa 1.5. asti

Kouluttajana toimii  Tuomas Honkamäki

Sopii kuunteluun

Projektin onnistuminen vaatii onnistunutta budjetointia. Mitkä ovat keskeisiä budjetoinnin kipukohtia, ja miksi seuranta on tärkeää?

145,00 € sisältää ALV:n

Kokonaispituus

16 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Projektit, ovatpa ne pieniä tai isoja, tarvitsevat tehokkaaseen läpiviemiseen budjettia. 

Tässä koulutuksessa käydään läpi budjetoinnin vaiheet ja painotetaan seurannan tärkeyttä. Koulutus sopii erinomaisesti projektijohtajille tai sellaiseksi juuri siirtymässä oleville. Koulutus muistuttaa myös kokeneita budjetoijia keskeisistä kipukohdista ja tyypillisistä virheitä.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Tuomas Honkamäki

Kht, greenstep oy

Tuomas Honkamäellä on yli 20 vuoden kokemus erilaisista taloushallintoon liittyvistä erityiskysymyksistä, ja hän on kirjoittanut kirjoja mm. lue lisääyritysjärjestelyistä, konsernilaskennasta ja kirjanpidosta. Tuomas on ollut kirjanpitolautakunnan jäsen ja toimii tällä hetkellä kirjanpitolautakunnan varajäsenenä. Tuomas kirjoittaa parhaillaan väitöskirjaa Tampereen yliopistoon. 

Koulutuksen arviot

80 %

3 tyytyväisyys
1x
1x
1x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.