Näin konseptoit tuottavan viestintäkanavan

Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
20 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Oletko lanseeraamassa uutiskirjettä, verkkosivustoa, somekanavaa tai sidosryhmälehteä? Kaipaatko varmuutta siihen, että asiakkaat löytävät kanavan ja se houkuttelee heitä?

Opi seuraavia taitoja

Tästä koulutuksesta saat työkaluja ja vinkkejä pitkäkestoisesti tuottavan viestintätuotteen tai -kanavan suunnitteluun sisältöjen näkökulmasta.  

Koulutuksen avulla: 

  • Saat haltuusi lukuisissa organisaatioissa toimiviksi todetut työkalut siihen, että kanava ja sinne suunnitellut sisällöt puhuttelevat erilaisia asiakkaita juuri heidän tilanteissaan 
  • Varmistat sujuvan suunnittelun ja toteutuksen, jossa pääset keskittymään olennaiseen ja säästät aikaa laadusta tinkimättä 
  • Edesautat sitä, että viestintätyönne tuottaa entistä enemmän tulosta ja tukee toimintanne isoja tavoitteita. 

Koulutus sopii kaikille viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisille, jotka suunnittelevat, koordinoivat ja tuottavat sisältöjä verkkoon ja printtiin: esimerkiksi nettisivustoille, uutiskirjeisiin, sosiaaliseen mediaan, asiakaslehtiin tai verkkojulkaisuihin. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Laura Niemi

Laura Niemi

strategi, Valoria Oy

Laura Niemi on valoisa viestinnän ja kirjoittamisen moniosaaja, joka auttaa työelämän kirjoittajia viestimään tehokkaasti ja asiakkaan lue lisääparhaaksi käytännönläheisillä työkaluilla ja vinkeillä. Laura liputtaa vastaanottajaa puhuttelevien sisältöjen puolesta: tulosta syntyy, kun kohderyhmien tarpeet otetaan lähtökohdaksi kirjoittamiseen näkökulmista rakenteisiin ja sananvalintoihin. Laura toimii Valoria Oy:ssa strategina, kouluttajana ja sisällöntuottajana. Aiemmin hän on toiminut yli 10 vuotta menestyksellisesti viestinnän ja markkinoinnin kehittämistehtävissä niin korkeakoulusektorilla kuin pörssiyhtiömaailmassa sekä pitänyt asiantuntijakirjoittajille kielenhuollon koulutuksia. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Laura Niemi

Koulutuksen arviot

80 %

4 tyytyväisyys
2x
1x
0x
1x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.