Näin konseptoit tuottavan viestintäkanavan

Kouluttajana toimii  Laura Niemi

Oletko lanseeraamassa uutiskirjettä, verkkosivustoa, somekanavaa tai sidosryhmälehteä? Kaipaatko varmuutta siihen, että asiakkaat löytävät kanavan ja se houkuttelee heitä? Koko kuvaus

Kokonaispituus

20 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Tästä koulutuksesta saat työkaluja ja vinkkejä pitkäkestoisesti tuottavan viestintätuotteen tai -kanavan suunnitteluun sisältöjen näkökulmasta.  

Koulutuksen avulla: 

  • Saat haltuusi lukuisissa organisaatioissa toimiviksi todetut työkalut siihen, että kanava ja sinne suunnitellut sisällöt puhuttelevat erilaisia asiakkaita juuri heidän tilanteissaan 
  • Varmistat sujuvan suunnittelun ja toteutuksen, jossa pääset keskittymään olennaiseen ja säästät aikaa laadusta tinkimättä 
  • Edesautat sitä, että viestintätyönne tuottaa entistä enemmän tulosta ja tukee toimintanne isoja tavoitteita. 

Koulutus sopii kaikille viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisille, jotka suunnittelevat, koordinoivat ja tuottavat sisältöjä verkkoon ja printtiin: esimerkiksi nettisivustoille, uutiskirjeisiin, sosiaaliseen mediaan, asiakaslehtiin tai verkkojulkaisuihin. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Laura Niemi

strategi, Valoria Oy

Laura Niemi on valoisa viestinnän ja kirjoittamisen moniosaaja, joka auttaa työelämän kirjoittajia viestimään tehokkaasti ja asiakkaan parhaaksi käytännönläheisillä työkaluilla ja vinkeillä. Laura liputtaa vastaanottajaa puhuttelevien sisältöjen puolesta: tulosta syntyy, kun kohderyhmien tarpeet otetaan lähtökohdaksi kirjoittamiseen näkökulmista rakenteisiin ja sananvalintoihin. Laura toimii Valoria Oy:ssa strategina, kouluttajana ja sisällöntuottajana. Aiemmin hän on toiminut yli 10 vuotta menestyksellisesti viestinnän ja markkinoinnin kehittämistehtävissä niin korkeakoulusektorilla kuin pörssiyhtiömaailmassa sekä pitänyt asiantuntijakirjoittajille kielenhuollon koulutuksia. 

Koulutuksen arviot

77 %

6 tyytyväisyys
2x
2x
1x
1x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.