Näin kirjoitat tiedotteen, joka huomataan

Kouluttajana toimii  Jaakko Kilpeläinen

Miten erotut tiedotemassasta ja varmistat, että viestisi menee läpi mediassa?

284,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

49 min

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Uutistoimitus saa päivittäin jopa satoja tiedotteita. Toimittajat eivät ehdi lukea eivätkä edes avata niitä kaikkia. Kun kilpailu palstatilasta ja lähetysminuuteista on näin kovaa, tiedotteiden massasta erottuvat ne, jotka on laadittu taitavimmin. Eli miten?  

Miksi katsoa tämä koulutus?

Tämä koulutus paljastaa, millainen tiedote ylittää median korkean uutiskynnyksen. Koulutus sopii sinulle, joka haluat oppia kirjoittamaan, otsikoimaan, ajoittamaan, kohdentamaan ja jakelemaan tiedotteen siten, että se palvelee uutistoimittajaa parhaalla mahdollisella tavalla. Näiden oppien avulla paitsi saat arvokasta, vaikuttavaa medianäkyvyyttä, myös opit kirjoittamaan mitä tahansa tekstiä entistä paremmin. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Kouluttajat
Jaakko Kilpeläinen

Viestinnän asiantuntija, viestintätoimisto näkyy ja kuuluu

Jaakko Kilpeläinen on työskennellyt muun muassa Suomen Journalistiliiton tiedottajana ja pyörittänyt omaa Näkyy ja Kuuluu -nimistä markkinointitoimistoa. Ennen lue lisäämarkkinointiviestintään hurahtamistaan hänellä oli takanaan kymmenen vuoden ura lehti- ja radiotoimittajana. Näistä lähtökohdista Kilpeläinen avaa mediaviestinnän prosesseja sekä lähettäjän että vastaanottajan näkökulmasta. 

Koulutuksen arviot

80 %

2 tyytyväisyys
1x
0x
1x
0x
0x

Ville Ferm

Käytännössä taas kiinnostava aihe. Luennoitsijan tyyli on hieman harmaa, jonkavuoksi täytyy "maltaa" keskittyä aiheeseen.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.