Myynnin väärinymmärretyin sana: klousaaminen

Katsottavissa 1.9. asti

Kouluttajana toimii  Kert Kenner

Sopii kuunteluun

Käsite “klousaaminen” usein ymmärretään myynnissä väärin. Kyse ei ole asiakkaan painostamisesta ja päälle puskemisesta, vaan päätöksenteossa auttamisesta eri myyntiprosessin vaiheissa. Koko kuvaus

Kokonaispituus

18 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

”Always be closing” on väittämä, joka on tullut kaikille myyntityötä tekeville tutuksi vuoden 1992 tehdystä elokuvasta ”Glengerry Glen Ross.” Elokuvassa Alec Baldwin esittää Blake-nimistä hahmoa, jonka tehtävänä on saada myyjäporukan tulokset uudelle tasolleen. Kuuluisassa puheessaan hän lanseeraa tekniikkansa A B C eli Always Be Closing. Elokuvan myötä sana klousaaminen on tullut jäädäkseen myynnin kehittämisen käsitteistöön. 

Tässä koulutuksessa opit:  

  • Kuinka auttaa asiakasta päätöksissä 
  • Myyntiprosessin eri vaiheiden tukemisesta 
  • Myynnin menneen maailman, ja uuden ajan klousaamisen eron 

Lisäksi valmennuksessa annetaan konkreettisia vinkkejä tarjouksen maaliin viemiseksi eri ostajapersoonien kanssa. Koulutus sopii kaikille myynnin ammattilaisille, sekä myyntitiimien esihenkilöille ja tiiminvetäjille. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Kert Kenner

CEO, Kenner Company Oy

Kert Kenner on toiminut myynnin ja markkinoinnin kehittämisen parissa yli 20 vuotta. Hän on toimitusjohtajana Kenner Company Oy:ssä (www.kennerco.fi). Kertin intohimona on uuden ajan myynnin kehittäminen. Kert on valmentanut urallaan tuhansia yritysksiä eri toimialoilta saamaan aikaan parempia tuloksia. Kertin intohimona on erityisesti myyntikonseptien hiominen timanteiksi toimialasta ja koosta riippumatta. Jokainen myyntitiimi on johtajansa näköinen. Siksi Kert uskoo vahvasti myös myynnin johtamisrakenteiden, -tapojen ja -kulttuurin kehittämiseen. Kert valmentaa rakkaudesta lajiin, ja ympäri Suomea yli 200 valmennuksen vuosivauhdilla.

Koulutuksen arviot

85 %

41 tyytyväisyys
20x
14x
5x
2x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Madis Madal

mielenkiintoinen koulutus ja asiallinen aihe


Marko V.

Selkeä


Janne K.

Mielenkiintoisia näkökohtia. Kiva nopea kurssi.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.