Myynnin väärinymmärretyin sana: klousaaminen

Saatavana myös pelkkänä äänenä Saatavana myös pelkkänä äänenä

Hinta: maksuton

Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
18 min

Todistus, Rajaton käyttö

Aloita maksuton koulutus

Mitä opit tässä koulutuksessa

Käsite “klousaaminen” usein ymmärretään myynnissä väärin. Kyse ei ole asiakkaan painostamisesta ja päälle puskemisesta, vaan päätöksenteossa auttamisesta eri myyntiprosessin vaiheissa.

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Asiantuntijamyynti Tarjouksen teko Klousaaminen

”Always be closing” on väittämä, joka on tullut kaikille myyntityötä tekeville tutuksi vuoden 1992 tehdystä elokuvasta ”Glengerry Glen Ross.” Elokuvassa Alec Baldwin esittää Blake-nimistä hahmoa, jonka tehtävänä on saada myyjäporukan tulokset uudelle tasolleen. Kuuluisassa puheessaan hän lanseeraa tekniikkansa A B C eli Always Be Closing. Elokuvan myötä sana klousaaminen on tullut jäädäkseen myynnin kehittämisen käsitteistöön. 
 

Tässä koulutuksessa opit:  
 

  • Kuinka auttaa asiakasta päätöksissä 

  • Myyntiprosessin eri vaiheiden tukemisesta 

  • Myynnin menneen maailman, ja uuden ajan klousaamisen eron 
     

Lisäksi valmennuksessa annetaan konkreettisia vinkkejä tarjouksen maaliin viemiseksi eri ostajapersoonien kanssa. Koulutus sopii kaikille myynnin ammattilaisille, sekä myyntitiimien esihenkilöille ja tiiminvetäjille. 

Koulutuksen sisältö

Kaikki oppitunnit katsottavissa maksutta

Myynnin väärinymmärretyin sana: klousaaminen
Koulutuksen kokonaiskesto
18 min
Kert Kenner

Kert Kenner

Partner, Balentor Oy

Kert Kenner on toiminut Balentorin yritysvalmentajana ja partnerina yli 20 vuotta. Kertin intohimona on uuden ajan myynnin lue lisääkehittäminen. Kert on valmentanut urallaan tuhansia yritysksiä eri toimialoilta saamaan aikaan parempia tuloksia.    Kertin intohimona on erityisesti myyntikonseptien hiominen timanteiksi toimialasta ja koosta riippumatta. Jokainen myyntitiimi on johtajansa näköinen. Siksi Kert uskoo vahvasti myös myynnin johtamisrakenteiden, -tapojen ja -kulttuurin kehittämiseen. Kert valmentaa rakkaudesta lajiin, ja ympäri Suomea yli 200 valmennuksen vuosivauhdilla. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Kert Kenner

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


Aloita opiskelu ja anna ensimmäinen arvio koulutuksesta.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.