Myyjien rekrytointi

Kouluttajana toimii  Linda Asikainen

Sopii kuunteluun

Myyjän rekrytointi ei ole yksinkertaista. Tässä koulutuksessa käydään läpi keinoja, joilla varmistetaan rekrytointien onnistuminen & opitaan etsimään ja löytämään oikeat tyypit avoimeen positioon. Koko kuvaus

145,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

22 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Koulutus auttaa sinua välttämään perinteisimmät mokat myyjien rekrytoinnissa ja tulevaisuudessa onnistut paremmin myyjien rekrytoinnissa.  

Koulutuksen jälkeen tiedät:  

  • Kuinka rekrytoit yrityksenne tarpeisiin sopivan myyjän 
  • Kuinka vältät yleisimmät sudenkuopat myyjien rekrytoinneissa 
  • Kuinka varmistat myyjärekrytointien onnistumisen 

Koulutus sopii erinomaisesti kaikille organisaatiossa rekrytointiin osallistuville, myynnin johdolle ja myyjien rekrytointipäätösten tekijöille. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Kouluttajat
Linda Asikainen

Ceo & co-founder, myyntituli oy

Linda Asikaisella on vankka tausta B2B-myynnissä ja myynnin johtamisessa. Lindan asiantuntemus takaa myyjärekrytointien ja perehdytyksen onnistumisen, ja Lindan koulutuksissa paneudutaan lue lisäätoimivan myyntiprosessin kehittämiseen, aina perehdytyksestä lähtien. 

Koulutuksen arviot

80 %

1 tyytyväisyys
0x
1x
0x
0x
0x

Petri K.

Hyvä kokonaisuus!

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.