Myyjän työviikon aikataulutus

Saatavana myös pelkkänä äänenä Saatavana myös pelkkänä äänenä
Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Linda Asikainen

Hinta: maksuton

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
23 min

Todistus, Rajaton käyttö

Aloita maksuton koulutus

Mitä opit tässä koulutuksessa

Hei uusi myyjä! Miltä kuulostaisivat kestävät, tasaiset ja ennustettavat myyntitulokset? Kokeile aikatauluttaa työsi fiksummin, ja yllät parempiin tuloksiin.

Miten aikataulutat asiakastapaamiset, follow upit, prospektoinnin ja klousaukset? Tunnista tarpeesi ja rakenna toimiva tapa aikatauluttaa myyntityösi sinulle räätälöidysti. Varmista, etteivät tarjoukset jää roikkumaan ja rakenna itsellesi toimiva tapa CRM:n täyttämiseen.  

Supermyyjä muistaa kuitenkin jättää päiviin myös tilaa ajatustyölle. Näin varmistat ajan yllättäviä tilanteita varten ja asiakkaiden yhteydenottoihin palaamiseen. 

Tässä koulutuksessa opit... 

  • Konkreettisia vinkkejä myyjän työviikon aikataulutukseen 
  • Ajanhallinnan ja itsensä johtamisen periaatteita 
  • Esimerkkejä myyjän ihanteellisesta viikosta 

Koulutus antaa konkreettisia neuvoja ja vinkkejä myyjän työviikon aikatauluttamiseen. Myyjän työssä korostuvat oma ajanhallinta ja itsensä johtaminen. Onnistunut aikataulutus johtaa kestäviin ja tasaisiin tuloksiin. Koulutus sopii erinomaisesti myyntiuraansa aloittaville henkilöille. 

Koulutuksen sisältö

Kaikki oppitunnit katsottavissa maksutta

Myyjän työviikon aikatauluttaminen
Koulutuksen kokonaiskesto
23 min
Linda Asikainen

Linda Asikainen

CEO & Co-Founder, MYYNTITULI Oy

Linda Asikaisella on vankka tausta B2B-myynnissä ja myynnin johtamisessa. Lindan asiantuntemus takaa myyjärekrytointien ja perehdytyksen onnistumisen, ja Lindan koulutuksissa paneudutaan lue lisäätoimivan myyntiprosessin kehittämiseen, aina perehdytyksestä lähtien. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Linda Asikainen

Koulutuksen arviot

84 %

31 tyytyväisyys
15x
10x
4x
1x
1x

Riitta K.

Hyvin esitetty-selkeää tekstiä .


Marjo T.

Hyvia vinkkejä tuli useita.


Raila V.

Kouluttaja osasi asiansa. Laittoi miettimään omaa tekemistä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.