Myyjän työviikon aikataulutus

Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
23 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Hei uusi myyjä! Miltä kuulostaisivat kestävät, tasaiset ja ennustettavat myyntitulokset? Kokeile aikatauluttaa työsi fiksummin, ja yllät parempiin tuloksiin.

Opi seuraavia taitoja

Miten aikataulutat asiakastapaamiset, follow upit, prospektoinnin ja klousaukset? Tunnista tarpeesi ja rakenna toimiva tapa aikatauluttaa myyntityösi sinulle räätälöidysti. Varmista, etteivät tarjoukset jää roikkumaan ja rakenna itsellesi toimiva tapa CRM:n täyttämiseen.  

Supermyyjä muistaa kuitenkin jättää päiviin myös tilaa ajatustyölle. Näin varmistat ajan yllättäviä tilanteita varten ja asiakkaiden yhteydenottoihin palaamiseen. 

Tässä koulutuksessa opit... 

  • Konkreettisia vinkkejä myyjän työviikon aikataulutukseen 
  • Ajanhallinnan ja itsensä johtamisen periaatteita 
  • Esimerkkejä myyjän ihanteellisesta viikosta 

Koulutus antaa konkreettisia neuvoja ja vinkkejä myyjän työviikon aikatauluttamiseen. Myyjän työssä korostuvat oma ajanhallinta ja itsensä johtaminen. Onnistunut aikataulutus johtaa kestäviin ja tasaisiin tuloksiin. Koulutus sopii erinomaisesti myyntiuraansa aloittaville henkilöille. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Linda Asikainen

Linda Asikainen

CEO & Co-Founder, MYYNTITULI Oy

Linda Asikaisella on vankka tausta B2B-myynnissä ja myynnin johtamisessa. Lindan asiantuntemus takaa myyjärekrytointien ja perehdytyksen onnistumisen, ja Lindan koulutuksissa paneudutaan lue lisäätoimivan myyntiprosessin kehittämiseen, aina perehdytyksestä lähtien. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Linda Asikainen

Koulutuksen arviot

85 %

47 tyytyväisyys
23x
15x
7x
1x
1x

Madis Madal

Asiallinen koulutus!


Jasse H.

Hyvä koulutus


Jani H.

Hyviä nostoja mutta vaatii toimivan organisaation jotta koulutuksen teemat toteutuvat. Sekavasti hosuva, jatkuvasti muuttuvat käytännöt ja ohjeet organisaatiossa eivät näitä mahdollista.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.