Myyjän työviikon aikataulutus

Kouluttajana toimii  Linda Asikainen

Sopii kuunteluun

Hei uusi myyjä! Miltä kuulostaisivat kestävät, tasaiset ja ennustettavat myyntitulokset? Kokeile aikatauluttaa työsi fiksummin, ja yllät parempiin tuloksiin. Koko kuvaus

Kokonaispituus

23 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Miten aikataulutat asiakastapaamiset, follow upit, prospektoinnin ja klousaukset? Tunnista tarpeesi ja rakenna toimiva tapa aikatauluttaa myyntityösi sinulle räätälöidysti. Varmista, etteivät tarjoukset jää roikkumaan ja rakenna itsellesi toimiva tapa CRM:n täyttämiseen.  

Supermyyjä muistaa kuitenkin jättää päiviin myös tilaa ajatustyölle. Näin varmistat ajan yllättäviä tilanteita varten ja asiakkaiden yhteydenottoihin palaamiseen. 

Tässä koulutuksessa opit... 

  • Konkreettisia vinkkejä myyjän työviikon aikataulutukseen 
  • Ajanhallinnan ja itsensä johtamisen periaatteita 
  • Esimerkkejä myyjän ihanteellisesta viikosta 

Koulutus antaa konkreettisia neuvoja ja vinkkejä myyjän työviikon aikatauluttamiseen. Myyjän työssä korostuvat oma ajanhallinta ja itsensä johtaminen. Onnistunut aikataulutus johtaa kestäviin ja tasaisiin tuloksiin. Koulutus sopii erinomaisesti myyntiuraansa aloittaville henkilöille. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Linda Asikainen

CEO & Co-Founder, MYYNTITULI Oy

Linda Asikaisella on vankka tausta B2B-myynnissä ja myynnin johtamisessa. Lindan asiantuntemus takaa myyjärekrytointien ja perehdytyksen onnistumisen, ja Lindan koulutuksissa paneudutaan toimivan myyntiprosessin kehittämiseen, aina perehdytyksestä lähtien. 

Koulutuksen arviot

84 %

52 tyytyväisyys
24x
18x
8x
1x
1x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Satu Räsänen

Todella hyvä kouluttaja ja hyviä, käyttökelpoisia vinkkejä omaan arkeen.


Merja H.

Kouluttaja puhui kokoajan aloittavalle myyjälle. Tuntui hassulta kun itselläni on noin 35 vuotta myyntikokemusta


Madis Madal

Asiallinen koulutus!

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.