Myyjän tärkein työkalu on myyntiprosessi

Kouluttajana toimii  Petra Ronkainen

Sopii kuunteluun

Myyntityö on äärimmäisen vaativaa työtä. Vuorovaikutus- ja tunnetaidot ovat kieltämättä tärkeitä, mutta kaiken perusta on toimiva myyntiprosessi. Katso koulutus ja tarkista, missä kunnossa omasi on. Koko kuvaus

Kokonaispituus

17 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Myyjän työ on erittäin vaativaa työtä, jossa on tärkeää osata johtaa itseään ja oppia uutta. Vuorovaikutus- ja tunnetaidot nousevat koko ajan tärkeämpään rooliin, mutta kaiken pohjalla on fiksu tapa työskennellä ja toimiva myyntiprosessi.  

Tässä koulutuksessa pureudutaan myyjän myyntiprosessiin, miksi sellainen pitää ehdottomasti olla, ja mitä sen eri vaiheita prosessiin kuuluu. Koulutuksessa tarkastellaan myös käytännön tasolla, mitä prosessin tehokas noudattaminen tarkoittaa.  

Tämän koulutuksen avulla… 

  • rakennat oman prosessisi ja tarkastelet sen eri vaiheita 
  • opit mitkä vaiheet kuuluvat laadukkaaseen myyntiprosessiin 
  • saat vinkkejä käytännön tehokkaaseen työhön – kalenterin- ja ajanhallintaan 

Koulutus sopii yritysasiakkaille myyntiä tekeville, asiantuntijamyyjille ja myynnin johtajille, jotka haluavat pitää yllä tietämystä siitä, mitä myyjän työ on. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Petra Ronkainen

Yrittäjä, Triana Consulting Oy

Petralla on 25 vuoden kokemus asiakaspalvelusta, myynnistä ja markkinoinnista asiakasrajapinnasta kuluttaja- ja yritysasiakkaiden parista. Kokemusta on myös liiketoiminnan kehittämisestä, mutta arvokkainta ja opettavaisinta ovat olleet kohtaamiset asiakkaiden kanssa. Yrittäjänä hän auttaa muita yrityksiä kehittymään ja parantamaan näissä yrityksen tärkeimmissä toiminnoissa.   

Petran missiona on muuttaa yritysten markkinointia ja myyntiä ihmisläheisemmäksi, rennommaksi ja rohkeammaksi sekä haastaa yrityksiä laittamaan asiakas vihdoin ykköseksi kaikessa toiminnassa – eikä vain puheissa!

Koulutuksen arviot

87 %

6 tyytyväisyys
3x
2x
1x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.