Myyjän seitsemän sudenkuoppaa

Kouluttajana toimii  Mika Pesonen

Myyjän sudenkuopat ovat asenteita, pelkoja ja uskomuksia - joista on mahdollista päästä eroon! Taklaa ja tunnista kuopat, joihin sinä kompastut.

Kokonaispituus

14 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Myyjän sudenkuopat ovat pohjimmiltaan asenteita, pelkoja ja uskomuksia. Sudenkuopat voivat kahlita myyjän menestystä, ja vaikuttaa negatiivisesti työviihtyvyyteen. Myyjä ei pääse tavoitteisiinsa ja kaikki pomosta asiakkaaseen ovat tyytymättömiä. Sudenkuopat ovat voineet syntyä ajan myötä, myyntitilanteisiin liittymättömissä tapahtumissa. Oman historian vaikeat kokemukset voivatkin nousta pintaan esimerkiksi silloin, jos myyjä joutuu yllättäen tai vastentahtoisesti tekemään soittotyötä.  

Tämän koulutuksen jälkeen… 

  • Tunnistat sudenkuopat ympärilläsi 
  • Opit taklaamaan pelot ja kompastuskivet 
  • Mahdollistat aiempaa paremman menestyksen työssäsi 

Tämä koulutus sopii kaikille myyntityötä tekeville, sekä myyntitiimien vetäjille. Erityisesti uudet myyjät ja asiantuntijat, joiden työhön sisältyy myynnillisiä elementtejä hyötyvät tästä koulutuksesta.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Mika Pesonen

Yritysvalmentaja, Valmennus Mika Pesonen Oy

Mika Pesonen on itsenäinen valmennusyrittäjä ja kirjailija, jolla ei ole ison firman tukea. Se jättää hänelle vapauden ratsastaa omillaan - joka sopii hänelle mainiosti. Pesonen haluaa toimia joustavasti ja nopeasti, ja aina ehdottoman asiakaslähtöisesti.

Pesonen uskoo uteliaisuuden liikkeellepanevaan voimaan. Pesosen mukaan uteliaisuus on piirre, joka erottaa voittajat paikalleen jämähtäneistä. Pesosen valmennukset perustuvatkin kokemuksellisuuteen, osaamiseen ja esiintymistaitoon. Pesosen mukaan moni voi osata asiansa, mutta se joka lopulta korjaa potin on se, joka saa viestinsä perille.  

Koulutuksen arviot

85 %

27 tyytyväisyys
13x
10x
2x
2x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Tiina L.

Hyvä ja selkeä!


Suvi Y.

Selkeä ja mukavan vauhdikkaasti etenevä koulutus, kiitos:)


Sirpa L.

Hyviä mietteitä ja ajatuksia joita voi pohtia itsessään myös.