Myyjän seitsemän sudenkuoppaa

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
14 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Myyjän sudenkuopat ovat asenteita, pelkoja ja uskomuksia - joista on mahdollista päästä eroon! Taklaa ja tunnista kuopat, joihin sinä kompastut.

Myyjän sudenkuopat ovat pohjimmiltaan asenteita, pelkoja ja uskomuksia. Sudenkuopat voivat kahlita myyjän menestystä, ja vaikuttaa negatiivisesti työviihtyvyyteen. Myyjä ei pääse tavoitteisiinsa ja kaikki pomosta asiakkaaseen ovat tyytymättömiä. Sudenkuopat ovat voineet syntyä ajan myötä, myyntitilanteisiin liittymättömissä tapahtumissa. Oman historian vaikeat kokemukset voivatkin nousta pintaan esimerkiksi silloin, jos myyjä joutuu yllättäen tai vastentahtoisesti tekemään soittotyötä.  

Tämän koulutuksen jälkeen… 

  • Tunnistat sudenkuopat ympärilläsi 
  • Opit taklaamaan pelot ja kompastuskivet 
  • Mahdollistat aiempaa paremman menestyksen työssäsi 

Tämä koulutus sopii kaikille myyntityötä tekeville, sekä myyntitiimien vetäjille. Erityisesti uudet myyjät ja asiantuntijat, joiden työhön sisältyy myynnillisiä elementtejä hyötyvät tästä koulutuksesta.  

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältövideot
Seitsemän sudenkuoppaa
Koulutuksen kokonaiskesto
14 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Mika Pesonen

Mika Pesonen

Yritysvalmentaja, Valmennus Mika Pesonen Oy

Mika Pesonen on itsenäinen valmennusyrittäjä ja kirjailija, jolla ei ole ison firman tukea. Se jättää hänelle vapauden ratsastaa omillaan - joka lue lisääsopii hänelle mainiosti. Pesonen haluaa toimia joustavasti ja nopeasti, ja aina ehdottoman asiakaslähtöisesti. Pesonen uskoo uteliaisuuden liikkeellepanevaan voimaan. Pesosen mukaan uteliaisuus on piirre, joka erottaa voittajat paikalleen jämähtäneistä. Pesosen valmennukset perustuvatkin kokemuksellisuuteen, osaamiseen ja esiintymistaitoon. Pesosen mukaan moni voi osata asiansa, mutta se joka lopulta korjaa potin on se, joka saa viestinsä perille.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Mika Pesonen

Koulutuksen arviot

85 %

4 tyytyväisyys
3x
0x
0x
1x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.