Myyjän seitsemän sudenkuoppaa

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
14 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Myyjän sudenkuopat ovat asenteita, pelkoja ja uskomuksia - joista on mahdollista päästä eroon! Taklaa ja tunnista kuopat, joihin sinä kompastut.

Myyjän sudenkuopat ovat pohjimmiltaan asenteita, pelkoja ja uskomuksia. Sudenkuopat voivat kahlita myyjän menestystä, ja vaikuttaa negatiivisesti työviihtyvyyteen. Myyjä ei pääse tavoitteisiinsa ja kaikki pomosta asiakkaaseen ovat tyytymättömiä. Sudenkuopat ovat voineet syntyä ajan myötä, myyntitilanteisiin liittymättömissä tapahtumissa. Oman historian vaikeat kokemukset voivatkin nousta pintaan esimerkiksi silloin, jos myyjä joutuu yllättäen tai vastentahtoisesti tekemään soittotyötä.  

Tämän koulutuksen jälkeen… 

  • Tunnistat sudenkuopat ympärilläsi 
  • Opit taklaamaan pelot ja kompastuskivet 
  • Mahdollistat aiempaa paremman menestyksen työssäsi 

Tämä koulutus sopii kaikille myyntityötä tekeville, sekä myyntitiimien vetäjille. Erityisesti uudet myyjät ja asiantuntijat, joiden työhön sisältyy myynnillisiä elementtejä hyötyvät tästä koulutuksesta.  

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Mika Pesonen

Mika Pesonen

Yritysvalmentaja, Valmennus Mika Pesonen Oy

Mika Pesonen on itsenäinen valmennusyrittäjä ja kirjailija, jolla ei ole ison firman tukea. Se jättää hänelle vapauden ratsastaa omillaan - joka lue lisääsopii hänelle mainiosti. Pesonen haluaa toimia joustavasti ja nopeasti, ja aina ehdottoman asiakaslähtöisesti. Pesonen uskoo uteliaisuuden liikkeellepanevaan voimaan. Pesosen mukaan uteliaisuus on piirre, joka erottaa voittajat paikalleen jämähtäneistä. Pesosen valmennukset perustuvatkin kokemuksellisuuteen, osaamiseen ja esiintymistaitoon. Pesosen mukaan moni voi osata asiansa, mutta se joka lopulta korjaa potin on se, joka saa viestinsä perille.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Mika Pesonen

Koulutuksen arviot

90 %

12 tyytyväisyys
8x
3x
0x
1x
0x

Maarit H.

Oikein kiva!


Timo P.

Hyödyllistä kertausta ja oli hyvä miettiä asioita uudestaan, koska päivittäin kohtaa erilaisia ihmisiä ja erilaisia tarpeita mitkä ovat eri ihmisille eritavalla tärkeitä.


Jarmo K.

Selkeä esitys ja hyvä ulosanti.