Myyjän röyhkeyskoulu

Kouluttajana toimii  Jenni Janakka

Miten karsitaan täytesanat, ja koulutetaan keho esiintymään asiantuntevasti? Röyhkeyden ammattilainen Jenni Janakka antaa sinulle parhaat vinkit myyntitilanteisiin! Koko kuvaus

Kokonaispituus

27 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Miksi on niin kauheaa nostaa luuri ja soittaa toiselle? Mitä jos ne tuomitsee, eikä tykkää sun jutusta tai mikä pahinta - nehän voi olla vaikka lounastauolla! Älä leiki kaikkitietävää, vaan lähesty asiakkaita rohkeasti, ja ehkä vähän röyhkeydellä. Jenni Janakka on esiintymisen asiantuntija, joka auttaa sinua kohtaamaan asiakastilanteet innolla ja varmuudella.  

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät... 

  • Miksi soittaminen on niin vaikeaa 
  • Mikä on olettamusten hinta 
  • Miten käännetään jännitys innostukseksi  

Tämä koulutus sopii kaikille asiantuntijoille, jotka kaipaavat hyvässä suhteessa röyhkeyttä olemukseensa. Erityisesti tästä koulutuksesta hyötyvät uudet myyjät, jotka haluavat päästä kylmäsoittamisessa vauhtiin!  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Jenni Janakka

Kirjoittaja, kolumnisti, puhetaiteilija

Jenni Janakka on suomalainen kirjailija, puhetaiteilija, Himocast -podcastin toinen juontajista ja Röyhkeyskoulun perustaja. Jenni on pitkän linjan esiintyjä ja tottunut kuljettamaan tilaisuutta luontevasti eteenpäin. Janakan suosittu Röyhkeyskoulu auttaa katsojaa tunnistamaan oman osaamisensa, sanoittamaan sen ja olemaan ylpeä osaamisestaan ja tekemisestään. Tämä rohkaisee, motivoi ja valaa uskoa kuulijaan. Jennin esimerkkitarinat yhdistettynä suoraan puheeseen ja vaikuttavaan esiintymiseen pitävät katsojan otteessaan. 

Koulutuksen arviot

91 %

116 tyytyväisyys
79x
24x
11x
0x
2x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Suvi Roivainen

Jenni Janakalla on hyvin inspiroiva ja kiva ulosanti.


Elina H.

Huikee, inspiroiva puhuja!!


Edwin V. D. K.

Aivan loistava! Jenni pureutuu hyvin tunne asioihin ja niihin alkulähteisiin mistä ajatukset kumpuaa! Go Jenni!

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.