Myyjän perehdytys

Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
40 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten yksilöidään myyjän perehdytys? Mitä eroa on kokeneella, ja uudella myyjällä? Miten vältetään turhat lupaukset, ja varmistetaan uuden työntekijän myyntiuran sulava aloitus?

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Myynnin johtaminen Työntekijäkokemus Perehdytys

Myyjän perehdytys -koulutus antaa sinulle arvokkaita keinoja myyjän perusteelliseen perehdytykseen. Mietitty ja hyvin suunniteltu perehdytys varmistaa myyjän onnistuneen työsuhteen aloituksen.  

Koulutuksen jälkeen tiedät:  

  • Kuinka rakennat ja kuvaat yrityksenne myyntiprosessin 
  • Varmistat uuden myyjän perehdytyksen onnistumisen  
  • Osaat yksilöidä perehdytysprosessin myyjälähtöiseksi 

Koulutus sopii erinomaisesti organisaatiossa perehdytyksestä vastaaville henkilöille ja myynnin johdolle. 

Koulutuksen sisältö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Linda Asikainen

Linda Asikainen

CEO & Co-Founder, MYYNTITULI Oy

Linda Asikaisella on vankka tausta B2B-myynnissä ja myynnin johtamisessa. Lindan asiantuntemus takaa myyjärekrytointien ja perehdytyksen onnistumisen, ja Lindan koulutuksissa paneudutaan lue lisäätoimivan myyntiprosessin kehittämiseen, aina perehdytyksestä lähtien. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Linda Asikainen

Koulutuksen arviot

60 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
1 tyytyväisyys
0x
0x
1x
0x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.