Myyjän perehdytys

Kouluttajana toimii  Linda Asikainen

Miten yksilöidään myyjän perehdytys? Mitä eroa on kokeneella, ja uudella myyjällä? Miten vältetään turhat lupaukset, ja varmistetaan uuden työntekijän myyntiuran sulava aloitus? Koko kuvaus

Kokonaispituus

40 min

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Myyjän perehdytys -koulutus antaa sinulle arvokkaita keinoja myyjän perusteelliseen perehdytykseen. Mietitty ja hyvin suunniteltu perehdytys varmistaa myyjän onnistuneen työsuhteen aloituksen.  

Koulutuksen jälkeen tiedät:  

  • Kuinka rakennat ja kuvaat yrityksenne myyntiprosessin 
  • Varmistat uuden myyjän perehdytyksen onnistumisen  
  • Osaat yksilöidä perehdytysprosessin myyjälähtöiseksi 

Koulutus sopii erinomaisesti organisaatiossa perehdytyksestä vastaaville henkilöille ja myynnin johdolle. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Linda Asikainen

CEO & Co-Founder, MYYNTITULI Oy

Linda Asikaisella on vankka tausta B2B-myynnissä ja myynnin johtamisessa. Lindan asiantuntemus takaa myyjärekrytointien ja perehdytyksen onnistumisen, ja Lindan koulutuksissa paneudutaan toimivan myyntiprosessin kehittämiseen, aina perehdytyksestä lähtien. 

Koulutuksen arviot

60 %

1 tyytyväisyys
0x
0x
1x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.