Myyjän ja ostajan näkökulmia sopimuksiin

Kouluttajana toimii  Kaisa Fahllund

Oletko koskaan miettinyt, kuinka myyjän ja ostajan intressit eroavat sopimuksia tehtäessä ja kuinka ne vaikuttavat sopimusten laadintaan?

Kokonaispituus

48 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Erilaisia osto- ja myyntisopimuksia neuvoteltaessa ja laadittaessa on syytä mieltää se, että myyjän ja ostajan intressit sopimusehtojen suhteen ovat suurelta osin toisistaan poikkeavat. Siksi sama sopimusmalli ei ole optimaalinen sekä ostoon että myyntiin, vaan oman yrityksen rooli on huomioitava sopimusehdoissa. Koulutus valottaa näitä eriäviä näkökulmia eräiden keskeisten sopimusehtojen valossa.  

Koulutus sopii kaikille liike-elämässä toimiville, jotka työssään käsittelevät sopimuksia ja osallistuvat sopimusneuvotteluihin joko myyjän tai ostajan roolissa. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Kaisa Fahllund

Partner, Berggren Oy

Kaisa Fahllund johtaa Berggren Oy:ssä Legal, Brands & Designs -liiketoimintoja. Kaisalla on yli 20 vuoden kokemus erilaisten sopimusten laatimisesta ja neuvottelemisesta sekä sopimusriidoista.  

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.