Myyjä! Tee asiakkaistasi onnellisia

Kouluttajana toimii  Petra Ronkainen

B2b päättäjä ei muutu töihin mennessään robotiksi, vaan pöydän toisella puolella on aina ihminen. Myynnin pitäisikin siis olla aina ihmiseltä ihmiselle. Katso koulutus, ja liity inhimillisyyden vallankumoukseen. Koko kuvaus

Kokonaispituus

51 min

Oppituntien lukumäärä

9

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Joku voisi sanoa, että teknologian ja digitalisaation myötä myyjiä ei kohta enää tarvita, mutta tämä ei pidä paikkaansa. Päinvastoin se hetki, kun myyjä kohdataan, on entistä merkityksellisempi. Silloin on erittäin tärkeää olla hereillä.  

Inhimillisyyden vallankumous on tulossa ja vain asiakaskokemukseen panostamalla voi pärjätä kilpailussa. Tunteilla on merkitystä asiakkaan ostoprosessissa, ja 2020-luvun tärkein asia myyjän työssä on tunnetaitojen kehittäminen.  

Tämä koulutus auttaa sinua keskittymään olennaiseen noissa hetkissä.  

Tämä koulutus… 

  • auttaa sinua keskittymään myynnissä tunteisiin ja asiakaskokemukseen 
  • vahvistaa ylpeyttäsi myyjänä ja motivoi työssäsi 
  • auttaa tunnistamaan asiakkaan ostopolun vaiheet  
  • auttaa kehittämään asiakaskokemusta 

Tämä koulutus sopii kaikille myyntityötä tekeville, sekä asiantuntijoille, joiden työnkuvaan on tulossa myynnillisiä tehtäviä. Lisäksi koulutus sopii myynnin johtajille, ja kaikille asiakaskokemuksesta kiinnostuneille 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Petra Ronkainen

Yrittäjä, Triana Consulting Oy

Petralla on 25 vuoden kokemus asiakaspalvelusta, myynnistä ja markkinoinnista asiakasrajapinnasta kuluttaja- ja yritysasiakkaiden parista. Kokemusta on myös liiketoiminnan kehittämisestä, mutta arvokkainta ja opettavaisinta ovat olleet kohtaamiset asiakkaiden kanssa. Yrittäjänä hän auttaa muita yrityksiä kehittymään ja parantamaan näissä yrityksen tärkeimmissä toiminnoissa.   

Petran missiona on muuttaa yritysten markkinointia ja myyntiä ihmisläheisemmäksi, rennommaksi ja rohkeammaksi sekä haastaa yrityksiä laittamaan asiakas vihdoin ykköseksi kaikessa toiminnassa – eikä vain puheissa!

Koulutuksen arviot

83 %

41 tyytyväisyys
18x
15x
6x
1x
1x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Satu Räsänen

Mukava ja positiivinen. Kiva ajatus oli myös se, että pitää osata arvostaa itseään ja puhua asiakkaalle kuin ystävälle.


Tiina K.

Hyvä koulutus, mutta vähän liian pitkä mielestäni.


Raila V.

Mielenkiintoinen, avaava ja herättävä koulutus. Kouluttaja toi asiat selkeästi esiin. Kiitos.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.