Myyjä! Tee asiakkaistasi onnellisia

Oppituntien lukumäärä:
9
Koulutuksen kokonaiskesto:
51 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

B2b päättäjä ei muutu töihin mennessään robotiksi, vaan pöydän toisella puolella on aina ihminen. Myynnin pitäisikin siis olla aina ihmiseltä ihmiselle. Katso koulutus, ja liity inhimillisyyden vallankumoukseen.

Joku voisi sanoa, että teknologian ja digitalisaation myötä myyjiä ei kohta enää tarvita, mutta tämä ei pidä paikkaansa. Päinvastoin se hetki, kun myyjä kohdataan, on entistä merkityksellisempi. Silloin on erittäin tärkeää olla hereillä.  

Inhimillisyyden vallankumous on tulossa ja vain asiakaskokemukseen panostamalla voi pärjätä kilpailussa. Tunteilla on merkitystä asiakkaan ostoprosessissa, ja 2020-luvun tärkein asia myyjän työssä on tunnetaitojen kehittäminen.  

Tämä koulutus auttaa sinua keskittymään olennaiseen noissa hetkissä.  

Tämä koulutus… 

  • auttaa sinua keskittymään myynnissä tunteisiin ja asiakaskokemukseen 
  • vahvistaa ylpeyttäsi myyjänä ja motivoi työssäsi 
  • auttaa tunnistamaan asiakkaan ostopolun vaiheet  
  • auttaa kehittämään asiakaskokemusta 

Tämä koulutus sopii kaikille myyntityötä tekeville, sekä asiantuntijoille, joiden työnkuvaan on tulossa myynnillisiä tehtäviä. Lisäksi koulutus sopii myynnin johtajille, ja kaikille asiakaskokemuksesta kiinnostuneille 

Koulutuksen sisältö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Petra Ronkainen

Petra Ronkainen

Yrittäjä, Triana Consulting Oy

Petralla on 25 vuoden kokemus asiakaspalvelusta, myynnistä ja markkinoinnista asiakasrajapinnasta kuluttaja- ja yritysasiakkaiden parista. Kokemusta on myös liiketoiminnan lue lisääkehittämisestä, mutta arvokkainta ja opettavaisinta ovat olleet kohtaamiset asiakkaiden kanssa. Yrittäjänä hän auttaa muita yrityksiä kehittymään ja parantamaan näissä yrityksen tärkeimmissä toiminnoissa.    Petran missiona on muuttaa yritysten markkinointia ja myyntiä ihmisläheisemmäksi, rennommaksi ja rohkeammaksi sekä haastaa yrityksiä laittamaan asiakas vihdoin ykköseksi kaikessa toiminnassa – eikä vain puheissa!

Kaikki kouluttajan koulutukset Petra Ronkainen

Koulutuksen arviot

86 %

32 tyytyväisyys
15x
11x
6x
0x
0x

Tiina K.

Hyvä koulutus, mutta vähän liian pitkä mielestäni.


Raila V.

Mielenkiintoinen, avaava ja herättävä koulutus. Kouluttaja toi asiat selkeästi esiin. Kiitos.


Teija K.

Asia tärkeä ja oli hyvää kertausta. Kurssin vetäjä olisi voinut olla innokkaampi, mielestäni väärä henkilö vetämään tätä koulutusta, ei ollut innostusta herättävä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.