Myyjä, mitä voit oppia yrittäjiltä?

Kouluttajana toimii  Jani Ojala

Mitä yrittäjämäisestä myyntiasenteesta voidaan ammentaa myyntityöhön ja KAM-toimintaan?

Kokonaispituus

31 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Palkkatyö tuo mukanaan lieveilmiöitä, jotka voivat tuoda KA-myyntiin esteitä. Myyntityön tavoitteet ja mittarit voivat viedä myynnin toimenpiteitä väärään suuntaan – tai pahimmillaan lopettaa myynnin alkuunsa. 

Yrittäjämäisessä myynnissä on paljon annettavaa Key Account Managerin työhön. Pitkäjänteinen, konsultoiva ja auttamiseen pyrkivä myynti palkitsee. Tässä koulutuksessa myynnin Personal Trainer Jani Ojala vinkkaa, mitä palkkatyössä olevat KAM:it voivat oppia yrittäjiltä myynnistä. 

Koulutus sopii kaikille Key Account -myynnissä ja sen kehittämisen parissa työskenteleville asiantuntijoille. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Jani Ojala

Sales & Marketing Director, Partner, New Business Office

Jani toimii Sales & Marketing Directorina ja partnerina myynnin konsultointiin ja myyntiprosessin ulkoistamiseen erikoistuneessa New Business Officessa. Janilla on 20 vuoden kokemus myynnistä ja sen johtamisesta: kaikki ovelta ovelle -myynnistä kansainväliseen kauppaan on koettu. Kaikki Janin koulutuksissa saarnattu perustuu 99% käytännön kokemuksiin.

Janin teesejä ovat: “Ainoastaan teoriaan keskittyminen on pelokkaita varten” ja “Ratkaisumyynti on asiakkaan auttamista kohti oikeita ratkaisuita”. 

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.